Disney on Ice 2013-ban Budapesten az Arénában! Jegyek itt!

Kelt: 2013.06.08 kovacsad

Disney on Ice 2013-ban Budapesten az Arénában! Jegyek itt! Disney On Ice A fantázia birodalma jégshow 2013. december 13-15 között Budapesten a Papp László Sportarénában! Jegyinfók és jegyvásárlás lentebb!

2013. december 13-15. között ismét Budapestre látogat a Disney on Ice csapata és a Disney filmek kedvenceit hozza el a közönségnek a Budapest Papp László Sportarénába. A Feld Entertainment legújabb előadása, A Fantázia Birodalma című Disney On Ice show a közönséget négy varázslatos helyszínre repíti egy elbűvölő kaland keretében; először a Verdák versenypályájára, majd Andy hálószobájába, hogy a Toy Story 3 szereplőivel mulassunk. De az előadás egy víz alatti utazásra is elragadja a nézőket, A Kis Hableányban megismert csodálatos világba, valamint Tündérrév misztikusföldjére, Csingilinggel történő találkozásra.

A Fantázia Birodalma a Disney On Ice rajongók számára a különböző elemek tökéletes kombinációját nyújtja. "A legújabb alkotásoktól, mint a Verdák és a Toy Story 3; az időtlen klasszikusokig, mint a Kis Hableány vagy a Csingiling a közönség négy teljesen különböző történetet fog látni Disney mesevilágából." - mondta az előadásról Kenneth Feld producer. "Mindez olyan értéket képvisel, amely párját ritkítja a családi szórakoztatás műfajában. Több,mint ami valaha volt, mindenki számára."

A budapesti előadásra jegyek június 20-tól, már 2.900,- forintos ártól kaphatók!
 
Online jegyvásárláshoz kattintson ide!
 
Azelőadások pontos ideje:
2013. december13., péntek 19 óra
2013. december14., szombat 11 és 15 óra
2013. december15., vasárnap 11 óra

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Kijevi Balett jegyek - 2014 országos turné - Jegyek és helyszínek itt!
2014 telén ismét Magyarországon a Kijevi City Balett. Budapest, Salgótarján, Kaposvár, Pápa, Szombathely és Vác legnagyobb játszóhelyein lesz látható A hattyúk tava és a Diótörő balett.
The Illusionists Budapest színpadán! Jegyvásárlás és videó itt!
Igazán különleges műsor érkezik Budapestre 2013 novemberében. The Illusionists címmel a SYMA Rendezvényközpontban lesz látható a show. A 7 illuzionista közt látható Feltaláló, Varázsló, Szabadulóművész és Mentalista is.
Balázs Fecó Lírák Aréna koncert! Jegyek itt!
Balázs Fecó a Papp László Budapest Sportaréna színpadán ad konceret 2013. december 6-án.
Caramel Jelenés koncert az Arénában! Jegyvásárlás és jegyárak itt!
Jelenés címmel ad koncertet 2013. december 7-én Molnár Ferenc Caramel a Papp László Budapest Sportaréna színpadán! A különleges koncertre a jegyek már kaphatóak!
Demjén Ferenc nagykoncert az Arénában 2013-ban! Jegyek itt!
2013. december 30-án a Papp László Sportaréna színpadán újra Demjén Ferenc koncert.
Fenyő Ünnep 2013 - Fenyő Miklós koncert az Arénában! Jegyek itt!
Fenyő Ünnep címmel ad koncertet Fenyő Miklós 2013-ban a Papp László Sportaréna színpadán.
José Carreras koncert Budapesten 2013-ban a SYMA Csarnokban! Jegyek itt!
Jose Carreras Budapesten ad koncertet 2013. december 12-én. Az Exkluzív koncert részletei és jegyek lentebb! José Carreras koncertjére jegyek ide kattintva vásárolhatóak!
Jégfolyosó nyílt Budapesten! Részletek itt!
Budapesten nyitották meg az ország első jégfolyosóját! Jegyárak és infók itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK