Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

20 éves Az Operaház Fantomja ünnepi előadás 2023-ban a Madách Színházban - Jegyek itt!

2023.08.27 kovacsad

20 éves Az Operaház Fantomja ünnepi előadás 2023-ban a Madách Színházban - Jegyek itt!

20 éves jubileumi ünnepi Az Operaház Fantomja előadás lesz 2023. november 3-án este a Madách Színházban. Jegyek lentebb!

A Madách Színház 2003. május 30-án mutatta be Andrew Lloyd Webber Az Operaház Fantomja című musicaljét, Szirtes Tamás rendezésében. 17 évvel az ősbemutató után került a Fantom Magyarországra. A musical bemutatásának jogáért három színház versengett, végül a Madách Színház csapatát és Szirtes Tamás rendezőt érte a megtiszteltetés, hogy a világon először saját felfogásban, vagyis non-replica változatban mutassa be a világhírű darabot.

2023-ban először novemberben kerül színre a Madách Színházban Az Operaház Fantomja, amely idén ünnepli 20. születésnapját. Andrew Lloyd Webber egyik leghíresebb műve az elmúlt két évtizedben óriási rajongótábort szerzett Magyarországon.

2023. november 3-án este a Madách Színházban már hagyományosnak mondható nagyszabású jubileumi előadással várják a nézőket, újra a színpadon láthatják majd mindazokat, akik az elmúlt 20 évben sikerre vitték a Fantom romantikus történetét.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A musical főszerepeiben az elmúlt két évtizedben több generáció is megmutatta már magát. A jubileumi előadáson ismét régen látott arcokat is láthatunk.

FRISSÍTÉS 2023.07.20.

Az alábbi közleményt tette közzé a Madách Színház:

2023. november 3-án ünnepeljük Az Operaház Fantomja 20. születésnapját.

A Madách Színházban már hagyományosnak mondható nagyszabású jubileumi előadással várjuk a nézőket, újra a színpadon láthatják majd mindazokat, akik az elmúlt 20 évben sikerre vitték a Fantom romantikus történetét.

Az előadásra nagyon gyorsan elfogyott minden jegy, ezért úgy döntöttünk, hogy az ünnepi előadást teljes egészében megismételjük NOVEMBER 19-ÉN ESTE 19.00 ÓRÁTÓL.

JEGYVÁSÁRLÁSHOZ KATTINTS IDE!

Ünnepeljék velünk e kivételes musical 20. Madách színházi születésnapját!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024