Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

400. Mary Poppins előadás a Madách Színházban! Jegyek itt!

2021.12.10 kovacsad

400. Mary Poppins előadás a Madách Színházban! Jegyek itt!

A Mary Poppins 400. előadását 2021 decemberében láthatjuk a Madách Színházban. A jubileumi előadásra már árulják a jegyeket.

Mary Poppins, a csodálatos dadus figuráját P. L. Travers ausztrál írónő találta ki. Gyermekeknek szóló, évtizedeken át íródott regénysorozatából a Disney stúdió készíthetett zenés filmet 1964-ben. A film óriási sikert aratott, 13 Oscar-jelölése is kiemelkedő, Julie Andrews pedig a Golden Globe-díjat és az Oscar-díjat is megkapta Mary Poppins megformálásáért. A színpadi adaptáció jogait Cameron MacKintosh szerezte meg 1993-ban, a végleges változat azonban, az eredeti filmdalokkal, vagyis a Sherman-testvérek zenéjével csak 2004-ben készült el. Az ősbemutató Londonban volt, a Prince Edward Theatre-ben, 2004 decemberében.

2012 szeptemberében mutattuk be Disney és Cameron MacKintosh musicaljét. A Madách Színház előadása non-replica változat, vagyis az eredetitől eltérő, önálló rendezői koncepcióval és kreatív tervekkel készült. A jelmezeket Rományi Nóra, a díszletet Rózsa István, a koreográfiát Tihanyi Ákos készítette, Szirtes Tamás rendező vezetésével.

A Mary Poppins 400. előadását 2021. december 22-én láthatjuk a Madách Színházban. 

Jegyvásárláshoz kattints ide!

Az előadás főszereplői: Auksz Éva, Mahó Andrea, Koós Réka,, Csonka András, Sándor Dávid, Gallusz Nikolett. A jubileumi előadás szerepsoztását még nem hirdették ki.
Videó:
 

• Macskák a BOK csarnokban 2020-ban - Jegyek a Madách színház előadására itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2022