Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

A Csajághy Laura Szabadtéri Színpad 2021-es műsora Káplnásnyéken - Jegyek és műsor itt!

2021.04.22 kovacsad

A Csajághy Laura Szabadtéri Színpad 2021-es műsora Káplnásnyéken - Jegyek és műsor itt!

A Csajághy Laura Szabadtéri Színpadon 2021-ben is izgalmas műsor várja közönséget. Rudolf Péter és Kálloly Molnár Péter főszereplésével debütál a Kövek a zsebben, az Operettszínház sztárjaival és a felnövő sztárgenerációval érkezik a Neoton musical a Szép nyári nap, fellép az Apostol. Teljes műsor lentebb!

A Csajághy Laura Szabadtéri Színpadon 2021-ben is izgalmas műsor várja közönséget. Rudolf Péter és Kálloly Molnár Péter főszereplésével debütál a Kövek a zsebben, az Operettszínház sztárjaival és a felnövő sztárgenerációval érkezik a Neoton musical a Szép nyári nap, fellép az Apostol, Kaposvárról érkezik az Ügyes kis hazugságok, a Játékszínből a Hatan pizsamában majd az augusztus 20-i hétvégét a 100 tagú cigányzenekar gálaműsora zárja.

A teljes műsort és jegyinfókat ide kattintva találtok!

Az előadások a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedéseket szabályzó kormányrendeleteknek megfelelően látogathatóak.

A kijelölt esőnap, az előadást követő nap, melyre a megváltott jegyek érvényesek. Amennyiben az előadás elmarad (a kezdéssel illetve a megszakított első felvonás folytatásával 30 percet várunk) a jegyek az előadás dátumától számított 7 napon belül a vásárlás helyén visszaválthatók, illetve ha lehetőség van rá, más előadásra becserélhetők. Az első felvonás után véglegesen félbeszakadt előadás megtartottnak minősül. Amennyiben nincs szünet, és lement az előadás fele, úgy megtartott előadásnak minősül. Kedvezőtlen időjárás esetén a rendezvény elmaradásáról a szervezők legkésőbb a rendezvény napján 15:00 óráig, a www.vorosmartyemlekhaz.hu honlapon közleményt ad ki.

A szervezők fenntartják a jogot, hogy az időjárás függvényében a rendezvényt a helyszínen is lemondják. Kérjük a kedves nézőket, hogy a félbeszakadt előadás esetén jegyeiket, mindenképpen őrizzék meg, mivel ez szolgál arra, hogy a pótlására kijelölt esőnapon ismét részesei lehessenek a produkciónak.

További szabadtéri előadásokról olvashattok lentebb a kapcsolódó cikkekben!

• Júniusban nyit a Margitszigeti Szabadtéri Színpad 2021-ben! Műsor és jegyek itt!
• Jézus Krisztus Szupersztár 2021-ben a Szegedi Szabadtéri Játékokon - Jegyek itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2021