Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

A Megyeri hídból Karácsonyfa lett! VIDEÓ ITT!

2023.12.03 kovacsad

A Megyeri hídból Karácsonyfa lett! VIDEÓ ITT!

Immár harmadik éve változtatjuk az M0-s autóúton található Megyeri híd pilonjait az ország legnagyobb, 100 méteres karácsonyfáivá.

Immár harmadik éve változtatjuk az M0-s autóúton található Megyeri híd pilonjait az ország legnagyobb, 100 méteres karácsonyfáivá. ???? A nagy népszerűség miatt idén már december 3-tól, azaz az első adventi vasárnaptól egészen december 31-ig zöldbe borul a híd két pilonja. Sőt, az ünnep fényét tovább emelve december 17-27. között csúcsdíszt és újdonságként a két pilon középső, üveges részén speciális díszfényeket is alkalmazunk majd, ezzel szó szerint feldíszítve az ünnepekre a monumentális karácsonyfát. ⭐️

Ha szeretnéd élőben is megcsodálni ezt az attrakciót, kérjük, az alábbiakat vedd figyelembe ⤵️

???? Ha autóval mész át a hídon, semmiképpen se állj meg a leállósávon fotózni, mivel azt kizárólag műszaki hiba esetén lehet használni.

???? Aki szeretne pár emlékezetes képet készíteni, azt ne vezetés közben tegye, hanem a 2-es főút felől közelítsétek meg a hidat, a pesti hídfő alatti részen keresztül pedig biztonságosan, gyalogosan vagy akár kerékpárral is eljuthattok a helyszínre.

???? Óvatosan, a követési távolságot betartva, a többi közlekedőre figyelve haladjatok át a hídon, ezt a pályán található digitális kijelzőkön is külön jelezzük majd.

???? A dunakeszi mérnökségünk szakemberei a forgalom zavartalan lefolyását és a leállósáv szabályos használatát is rendszeresen ellenőrzik majd az útellenőri szolgálatunkon és a hídon található forgalomfigyelő kamerákon keresztül.

• Kóstold meg INGYEN az Év Szaloncukra verseny 2023-as győzteseit!
• INGYEN látható az Igazából Karácsony koncert!
• INGYENES Jégtemplom várja a látogatókat tavaszig!
• Ez a 10 legjobb téli gyerekprogram!
• Ez az 5 legjobb téli program
• A legjobb programok a két ünnep között!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024