Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

A Pál utcai fiúk musical Nyíregyházán - Jegyek itt!

2021.06.20 kovacsad

A Pál utcai fiúk musical Nyíregyházán - Jegyek itt!

A Pál utcai fiúk musical 2021. július 17-én Nyíregyházána Rózsakert Szabadtéri Színpadon lesz látható! Részletek, jegyek és szereplők lentebb!

Molnár Ferenc világhírű regénye alapmű az emberi társadalom természetéről, a hősiesség, az árulás, az esendőség és a hazaszeretet fogalmáról. Nemecsek, Boka, Áts Feri és a többiek örök példák, örök kortársaink.

A klasszikus alapmű A dzsungel könyve című musical szerzőinek tollából ezúttal nem gyerekek, hanem ifjú emberek konfliktusaként szólal meg. A drámai helyzetek így még keményebbek, melyeket tovább fokoznak a mai hangzású zenék és dalszövegek. A debreceni Csokonai Színház egész estés produkciójában döntő szerepet játszik a tárgyi világ akusztikus megszólaltatása, a színészek zenei-ritmikai kreativitása, a fiatalság ereje, humora, az eredeti mű katartikus üzenete.

A Pál utcai fiúk musical 2021. július 17-én Nyíregyházána Rózsakert Szabadtéri Színpadon lesz látható! Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Szereplők: Pásztor Ádám, Kádár Szabolcs, Bodnár Erik, Papp Csaba, Lehotai Miksa, Ruff Roland, Magyar Vazul, Dobai Attila, Boza Bence, Mucsi Kristóf, Puskás Dániel, Dargó Gergely és még sokan mások.

Zene: Dés László
Dalszöveg: Geszti Péter 
Szövegkönyv: Grecsó Krisztián

Rendező: Készegi László 

• A Dal a Miénk: Csík Zenekar, Presser Gábor, Karácsony János koncertturné - ...
• Hair musical turné 2022 - Jegyek és helyszínek itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2022