Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

A varázsfuvola 2023-ban az Újszegedi Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!

2023.04.14 kovacsad

A varázsfuvola 2023-ban az Újszegedi Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!

Wolfgang Amadeus Mozart A VARÁZSFUVOLA opera előadása a Csokonai Színház vendégjátékaként 2023. augusztus 4-én Szegeden az Újszegedi Szabadtéri Színpadon lesz látható!

„A tündérmesék, következésképpen a mesékre épülő operák mindig telítve vannak a tudatalatti szimbolikus képeivel, melyek direkt kapcsolatban vannak, hatást gyakorolnak az emberi pszichére. Ezek a képek a kollektív tudattalan univerzális motívumai, és sokféleségük szabad asszociációt enged, megköveteli az értelmezést.

A varázsfuvola különlegessége abban áll, hogy a mesebeli cselekményt átalakítja a beavatásról szóló operává. Szeretném, ha az általunk létrehozott opera kicsiket és nagyokat kiemelne a hétköznapokból, és egy különleges beavatáson vennénk részt, ahol a lélek megemelkedik.” – vallja Gemza Péter A varázsfuvoláról.

A rendező minden idők egyik legkedveltebb Mozart-operáját a Debreceni Ünnepi Játékok nyitóelőadásaként mutatta be 2022-ben. A kicsiket és nagyokat egyaránt a székekhez szögező remekmű idén nyáron a Szegedi Szabadtéri Játékok újszegedi színpadán várja a (leendő) operarajongókat.

Wolfgang Amadeus Mozart A VARÁZSFUVOLA opera előadása a Csokonai Színház vendégjátékaként 2023. augusztus 4-én Szegeden az Újszegedi Szabadtéri Színpadon lesz látható! Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Esőnap: augusztus 5.
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024