Adventi busz, 2 új Fényvillamos és 2 Fénytroli is indul Budapesten!

Kelt: 2020.12.04 Kovács Gergely

Adventi busz, 2 új Fényvillamos és 2 Fénytroli is indul Budapesten! A már korábban bejelentett járatokon túl ma újabb meglepetésekkel készült a BKV.

A Fényvillamos a legnagyobb attrakció minden évben. Idén azonban a szokásos Fényvillamos mellé 2 másik is csatlakozik. Na és persze még a Mikulásjárat is. Így összesen 4 féle Karácsonyi villamos fut Budapesten.

Az új beállók egyik a KCSV-7 azaz a régi 4-6-os villamos. A nagy múltú villamost 230 méter LED szalag, azaz közel 16000 darab LED lámpás díszítették fel. - írja a KarácsonySzeretlek.hu oldal ahol a menetrend is elérhető.

A másik újdonság a TATRA, T5C5K2. Az ikonikus villamos 360 méter LED szalagot, közel 23000 darab LED lámpást kapott, hogy beragyogja a vonalát.  

A villamosokon túl 2 Fénytroli is útjára indul. Ebből csak az egyik újdonság, hiszen Fénytroli az elmúlt években is volt. Erről ide kattintva olvashatsz bővebben.

Na és idén is lesz Mikulásbusz, amiről írtunk is korábban. Sőt már képeket is láthattunk. Azonban itt nem ér véget az ünnepi buszok sora. Idén először két, adventi hangulatú matricákkal díszített Modulo 168d típusú autóbusszal is kedveskedik a BKV az utasaoknak. 

Sőt idén is gyűjti az adományokat a Mikulástroli, amiről nagyon cuki képek érkeztek. Képek és menetrend itt!

Ne hagyd ki a JÁTÉK menüt és a cikk alatti kapcsolódó híreket sem, hiszen sok más érdekességről is olvashatsz. Ráadásul idén a csak 100 Ft a jegy a gyerekeknek a Siklón és a Libegőn is. Erről is olvashatsz a kapcsolódó hírekben.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Tom Jones koncert 2021-ben a Veszprém Festen a Veszprém Arénában - Jegyek itt!
Tom Jones koncertje 2021. július 18-án kerül megrendezésre Veszprémben az Veszprém Arénában. Jegyek itt!
A Mikulásbusz 2020-ban is közlekedik!
A villamosok közt újítás volt idén a Mikulás járat, de most a Mikulás busz is újra visszatér.
100 Ft csak a sikló és a libegő jegy a gyerekeknek!
Egy igazán különleges akció várja a családokat 2020 végére. Utazz az idén 50 éves Libegőn és 150 éves Siklón.
Rómeó és Júlia musical 2021-ben Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
A 16 éves Rómeó és Júlia musical 2021. szeptember 16-án ismét Budapesten az Arénában lesz látható. Jegyek itt!
NOXTALGIA - Péter Szabó Szilvia koncert turnéra indul - Jegyek és helyszínek itt!
A Noxtalgia unplugged Péter Szabó Szilvia koncertje országos turnéra indul! Budapest, Eger, Győr, Debrecen, Veszprém, Miskolc, Gödöllő, Szombathely és még számos város közönsége láthatja majd a koncertet!
West Side Story musical Szegeden 2021-ben - Jegyek és szereplők itt!
A West Side Story 2021. augusztus 14-től lesz látható a Szegedi Szabadtéri Játékokon. Jegyvásárlás itt! Az előadás főszerepeiben Stohl András, Szinetár Dóra, Kocsis Dénes, Gáspár Sándor, Makranczi Zalán és számo jól ismert művész lesz látható!
Ezek lesznek a 2021-es nyár legjobb programjai
Queen musical, új Alföldi Róbert rendezés, Vangelis és John Williams filmzenéi, Daddy Jankee, Bonnie Tyler, Tom Jones és még számos program vár ránk 2021-ben Budapesten, Szegeden, Fertőrákoson, Debrecenben és országszerte.
Jazz+Az koncert turné 2021 - Jegyek itt!
A Jazz+Az koncertje 2021. júliusában Veszprémben és Tokajon kerül megrendezésre. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK