Anna and the Barbies koncert 2015-ben a MÜPA-ban - Jegyek itt!

Kelt: 2014.12.29 kovacsad

Anna and the Barbies koncert 2015-ben a MÜPA-ban - Jegyek itt! 2015. február 24-én a Művészetek Palotájában ad koncertet az MR2 Akusztik+ sorozat keretein belül az Anna and the Barbies.

2015. február 24-én a Művészetek Palotájában ad DUPLA koncertet az MR2 Akusztik+ sorozat keretein belül az Anna and the Barbies. 

Az Anna and the Barbies MÜPA koncertre már árulják a jegyeket! Jegyvásárláshoz kattints ide!

Az Anna and the Barbies hazánk egyik legtöbbet koncertező zenekarává vált az elmúlt években, elképesztő energiákkal sodorva el a közönséget egy szürreális és izgalmas világba. Mindezek folyton izzó gyújtózsinórja Pásztor Anna, az extravagáns, már-már őrült megjelenésével is figyelemfelkeltő énekesnő, aki ezúttal - tőle szokatlan módon - székre ül, hogy teret adjon dalaik újraértelmezett zeneiségének, valamint mély értelmű gondolatvilágának és a bennük rejlő üzeneteknek. Az erőből mit sem veszítve helyezik most akusztikus hangulatba dalaikat a Müpa színpadán, hogy a rajongók mellett azok is esélyt kapjanak egy rock-repülésre, akiknek ehhez kényelmes székre van igényük. A koncert az Anna and the Barbies legfrissebb, Szabadesés című új albumára épül, de helyet kapnak a programban a zenekar régebben született, ám koncerteken ritkábban hallott dalai is. Ez az este tehát kizárólag a zenéről szól, engedjünk a sodrásnak! 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Anna and the Barbies 10 éves lemezbemutató koncert! Jegyek itt a SYMA Csarnokba!
2014. november 14-éna SYMA Rendezvénycsarnokban adnak koncertet. A 10 éves lemezbemutató nagykoncertre már árulják a jegyeket! Anna & the Barbies Lemezbemutató Budapesten!
Zorán koncert 2016-ban a MÜPA-ban - Jegyek itt!
Zorán ezúttal is bátran válogat gazdag repertoárjából. 2016. szeptember 17-én a Művészetek Palotája színpadán igazi zenei csemegék is megszólalnak.
Piramis koncert 2015-ben Budapesten - Jegyek itt!
2015. január 16-én Budapesten adnak koncertet a Barba Negrában.
Arnold Schwarzenegger Budapestre látogat 2015-ben a Siker-napra - Jegyek és infók itt!
A Siker-nap 2015. feburár 22-én kerül megrendezésre a Papp László Sportarénában. A Siker-napon Arnold Schwarzenegger mellett Andy Vajna, Kemény Dénes és a Rippel testvérek is előadást tartanak. Jegyinfók és jegyvásárlás lentebb!
Anna the Barbies akusztik koncert Veszprémben - Jegyek itt!
Anna the Barbies akusztik koncert a veszprémi Hangvillában.
Marica grófnő a Budapesti Operettszínházban Bozsik Yvette rendezésében - Jegyek és szereplők itt!
2020 októberében mutatkozik be a Budapesti Operettszínházban Bozsik Yvette rendezésében a Marica grófnő. A főszerepekben többek között Dolhai Attila, Oszvald Marika, Homonnay Zsolt, Fischl Mónika, Szendy Szilvi, Faragó András, Szolnoki Tibor, Lévay ...
Anyatigrisek musical-koncert a MOM Kultban - Jegyek és szereplők itt!
Danics Dóra, Király Linda, Veres Mónika Nika és Jónás Andi főszereplésével debütál koncert verzióbn az Anyatigris musical 2020 novemberében Budapesten a MOM-ban. Jegyek itt!
FÉLÁRON lesznek a kürtős termékek 3 napig!
A kürtőskalács mellett a kürtős gríz is akciós lesz a hosszú hétvége 3 napján.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK