Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

ARANYAKKORD - Kiss Tibi, Vastag Gábor és Gábor Andor /UFO/ estje Balatonfenyvesen - Jegyek itt!

2022.04.13 kovacsad

ARANYAKKORD - Kiss Tibi, Vastag Gábor és Gábor Andor /UFO/ estje Balatonfenyvesen - Jegyek itt!

ARANYAKKORD - Kiss Tibi, Vastag Gábor és Gábor Andor /UFO/ estje 2022. augusztus 12-én Balatonfenyvesen Kamaraszínpadon kerül megrendezésre. Jegyek itt!

Az Aranyakkord formációt Kiss Tibor (Quimby) és Vastag Gábor (A Kutya Vacsorája) hozta létre egy 2018-as ködös januári napon teljesen öntudatlanul.

Egymás mellett ültek gitárral a kezükben és rájöttek, hogy megalakultak. Az Aranyakkord egy kísérleti műhely, dalkeltető, játék a zenével és a szöveggel. Sajátságos pszichedelikus-akusztikus hangulat, Rock’n’Roll rezervátum, szellemidézés, hangzásvilágát éppúgy jellemzi az utcai poros romantika, mint az éteri csilingelések.

A két jóbarát és kolléga tulajdonképpen már 10 éve ír közösen dalokat filmzenéhez, egyéb projektekhez, Vasti több Quimby lemez felett bábáskodott producerként is, de csak mostanra értek össze teljesen a szálak a próbaterem kanapéján. Állandó vendégként csatlakozott a duóhoz Gábor Andor „UFO”, aki mágikus ütőhangszeres játékával színesíti a produkciót.

Koncertjeik is ezt a szobazene hangulatot idézik meg, ahol a közönség közelebb kerülhet a dalok gyökeréhez.

Saját számaik mellett improvizációk képében helyet kap a pillanat, életművük egyéb dalai és kedvenceik feldolgozása is. Az Aranyakkord eddigi fennállása alatt több hazai koncert mellett többször járt már Európában és a tengerentúlon is. 

Az ARANYAKKORD - Kiss Tibi, Vastag Gábor és Gábor Andor /UFO/ estje 2022. augusztus 12-én Balatonfenyvesen  Kamaraszínpadon kerül megrendezésre. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Fotó: Gyurkovits Tamás
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2022