Best of Literárium I a MÜPÁban! Jegyek itt!

Kelt: 2014.12.02 Kovács Gergely

Best of Literárium I a MÜPÁban! Jegyek itt! A Művészetek Palotája ad otthont 2015. április 11-én a különleges előadásnak a Budapesti Tavaszi Fesztivál 2015-ös programjának részeként. Térey János, Háy János, Karafiáth Orsolya , Varró Dániel, Garaczi László, Grecsó Krisztián, Harcsa Veronika-Gyémánt Bálint, Palya Bea-Szokolay Dongó Balázs működnek közre.

A Literárium 2012 januárja óta havonta jelentkező kortárs irodalmi estjei nagy sikerű előadások sorával igazolják, hogy az irodalom a Művészetek Palotájában is végleg otthonra talált. Olyannyira, hogy három év után eljött a pillanat, hogy felidézzük a legemlékezetesebb pillanatokat, egy színpadra invitálva a közönség által lelkesen fogadott, leginkább kedvelt íróvendégeket. Elsőként az első évad tavaszának fellépői, Karafiáth Orsolya, Térey János, Varró Dániel, Háy János, Garaczi László és Grecsó Krisztián köszöntik fergeteges gálaesttel a költészet napját, sok váratlan fordulattal, meglepetésvendégekkel, az eredetileg is közreműködő két csodálatos páros, Palya Bea és Szokolay Dongó Balázs, illetve Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint kíséretével. Aki ott volt az estjeiken, minden bizonnyal most is eljön majd, aki pedig nem, annak itt a talán soha vissza nem térő alkalom, hogy a kortárs irodalom színe-javát egy színpadon látva-hallva egy pörgős, élvezetes zenés irodalmi est részese legyen.

Online jegyvásárlás a Budapesti Tavaszi Fesztivál programjaira ide kattintva!

Jegyárak:
2300 Ft

Közreműködik:
Térey János, Háy János, Karafiáth Orsolya , Varró Dániel, Garaczi László, Grecsó Krisztián, Harcsa Veronika-Gyémánt Bálint, Palya Bea-Szokolay Dongó Balázs

Műsorvezető-háziasszony:
Veiszer Alinda

Rendező:
Novák Eszter

Sorozatszerkesztő :

Keresztury Tibor

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Budapesti Tavaszi Fesztivál 2015 - BTF2015 Programok és jegyek itt!
Az Amadinda és a Muzsikás és Fassang László orgonaestje már biztos, hogy koncertezik a BTF2015 keretein belül, de a részletes programot még nem hirdették ki
Az Operaház a Diótörő balettje 2020-ban az Erkel Színházban - Diótörő jegyek itt!
2020-ban az Operaház felújítása miatt új helyszínen lesz látható a Diótörő. A Diótörő balett november végétől hétköznap és hétvégén is látható lesz Budapesten az Erkel Színházban. A Diótörő téli előadásaira már elkezdték a jegyek értékesítését!
NOXTALGIA - Péter Szabó Szilvia koncert turnéra indul - Jegyek és helyszínek itt!
A Noxtalgia unplugged Péter Szabó Szilvia koncertje országos turnéra indul! Budapest, Eger, Győr, Debrecen, veszprém, Miskolc, Gödöllő, Szombathely és még számos város közönsége láthatja majd a koncertet!
A Szépség és a Szörnyeteg 2020-ban az Operettszínházban - Jegyek itt!
A Szépség és a Szörnyeteg 2020-ban az Operettszínházban! Jegyek itt!
A TV-ben lesz látható a Madách Színház sikermusicalje!
A TV-ben lesz látható a Madách Színház sikermusicalje!
Újra látogatható a Tutanhamon kiállítás! Jegyek itt!
Újra látogatható a budapesti Tutanhamon kiállítás! Jegyek itt!
Novemberben 1 napra INGYENES a Vasúttörténeti Park!
Egy napra mindenki számára ingyenes lesz a Vasúttörténeti Park. Érdemes ellátogatni Európa egyik legnagyobb szabadtéri és egyben legelső, interaktív vasúti múzeumába. Szülőknek, gyerekeknek és mindenkinek díjmentes lesz.
INGYEN  megnézheted, ahogy David Backham és Daniel Radcliffe felolvassa a Harry Pottert!
INGYEN megnézheted, ahogy David Backham és Daniel Radcliffe felolvassa a Harry Pottert!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK