Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Chicago musical 2023-ban a Szegedi Szabadtérin - Jegyek itt!

2022.11.26 kovacsad

Chicago musical 2023-ban a Szegedi Szabadtérin - Jegyek itt!

Chicago musical 2023-ban a Szegedi Szabadtéri Játékoko. Jegyek lentebb!

Hamarosan 50 éves lesz a világsikerű Broadway musical a Chicago, amiből 20 éve még film is készült, ami végül Oscar-díjat is kapott. A nagy sikerű musical bulváros története ma pont olyan aktuális mint az 1975-ös bemutatókor volt. A fantasztikus hangulatú musical fülbemászó dalai mit sem koptak az elmúlt években, míg a történetet már hazánkban is szinte minden színház megmutatta a ma értelmezésében.

A Chicago musical 2023. július 28-29-30-án a Szegedi Szabadtéri Játékokon ismét igazán izgalmas szereposztásban lesz látható. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A főszerepekben óriási népszerűségnek és nem csekély szakmai elismertségnek örvendő művészekkel találkozhatott 2022-bena közönség. A revüsztár kettős gyilkos Velma Kelly szerepében Ónodi Esztert láthattuk, akit Billy Flynn ügyvédként Nagy Ervin képviselte  a Dóm tér színpadán. Morton Mama dögös börtönőrszerepében Janza Kata tért vissza Szegedre.
A Konferanszié szerepében pedig a népszerű stylist, műsorvezető, látványtervező, Lakatos Márk foglalta egységbe és közvetíti a pergő eseményeket.

A 2023-as szereposztásban várhatóan a korábbi szereplőkből is többen újra színpadra lépnek ,de még nem hirdették ki a szereposztást.

További musical előadásokról olvashattok itt:

• Geszti Péter Ezeregy éjszaka musicalje a Szegedi Szabadtéri Játékon - ...
• Elisabeth musical 2023-ban a Szegedi Szabadtéri Játékokon - Jegyek a Sisi ...
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024