Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Csík Zenekar és az LGT dalok az LGT sztárjaival 2022-ben Szegeden - Jegyek itt!

2022.01.27 kovacsad

Csík Zenekar és az LGT dalok az LGT sztárjaival 2022-ben Szegeden - Jegyek itt!

A Csík zenekar 2022-ben országos koncertturnéra indul legendás vendégeikkel: Presser Gáborral és Karácsony Jánossal együtt, hogy mindenkinek megmutassák A dal a miénk! A Dal a Miénk-Csík zenekar és az LGT dalok koncert 2022. augusztus 10.-én Szegeden Újszegedi Szabadtéri Színpadon lesz látható. Jegyvásárlás lentebb!

A közel 120 perces produkció egyedülálló látványtechnikával kiegészülve, mégis igazi Csík Zenekaros környezetben varázsolja a színpadra az 50 éves LGT zenekar dalait, ezzel is megmutatva közönségének, hogy legyen szó zenéről vagy színpadi show-ról, a tradícionális és a modern nem csak megfér egymás mellett, hanem megfelelő fúzióban egy egészen új világot is teremt ebben a rohanó, 21. században. 

A Csík zenekar 2022-ben országos koncertturnéra indul legendás vendégeikkel: Presser Gáborral és Karácsony Jánossal együtt, hogy mindenkinek megmutassák A dal a miénk!

A Dal a Miénk-Csík zenekar és az LGT dalok koncert 2022. augusztus 10.-én Szegeden Újszegedi Szabadtéri Színpadon lesz látható. Jegyvásárláshoz kattints ide!

A szervezők felhívják a figyelmet, hogy a koncertek a színházi előadásoktól eltérő Általános Szerződési Feltételek mellett valósulnak meg - bővebb tájékoztatás elérhető a https://szegediszabadteri.hu/hu/page/show/211-jegyek címen.

A turnéról lentebb olvashat!

• A Dal a Miénk: Csík Zenekar, Presser Gábor, Karácsony János koncertturné - ...
• A gyöngyhajú lány ballladája - Omega musical 2022-ben Szegeden az Újszegedi ...
• Mamma Mia Szegeden a Szabadtéri Játékokon 2022-ben - Jegyek itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024