Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Dancing with the stars - Jegyek az élő adásra itt!

2020.10.31 kovacsad

Dancing with the stars - Jegyek az élő adásra itt!

Dancing with the stars élő adás jegyek itt!

A TV2 bemutatja: DANCING WITH THE STARS – MINDENKI TÁNCOL! Október 10-én hatalmas sikerrel indult a TV2 táncos showműsora, ahol népszerű hírességek profi táncpartnereikkel lépnek színpadra. A BBC Studio világhírű formátumának magyar változatában olyan ismert emberek vállalkoztak arra, hogy megmutassák tánctudásukat, mint a Paula és Paulina sztárja Gabriela Spanic, Marsi Anikó, Osvárt Andrea, Pásztor Anna, Gelencsér Tímea, Détár Enikő, Emilio, Istenes László, Noszály Sándor, Horváth Tamás, Tóth Dávid és Győrfi Dániel. A káprázatos külsőségek között zajló verseny hétről hétre követi a hírességek újabb produkcióit, akiknek nemcsak a nézőket kell elvarázsolniuk, hanem a Dancing with the Stars négytagú zsűrijét is, Ördög Nórát, Molnár Andreát, Schiffer Miklóst és Kováts Gergely Csanádot. A két műsorvezető: Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András.

Legyen Ön is részese az élő show fergeteges hangulatának, jöjjön el a TV2 stúdiójába és szurkoljon személyesen kedvenceinek! A Dancing with the stars élő adásaira jegyeket is vásárolhatnak!

Jegyárak és jegyvásárlás itt!A Dancincing with the stars jegyek megvásárlásával elfogadja a lenti részvételi feltételeket is!

Fontos információk:

Kérjük, időben érkezzen!
Október 31-én a stúdió bejárata 17:00-tól 17:45-ig* tart nyitva.
November 7-én a stúdió bejárata 16:00-tól 16:45-ig* tart nyitva.

Így kényelmesen jut ideje a ruhatárra és elfoglalni a székét. A showműsor várható befejezése 23:50.

A helyfoglalás érkezési sorrendben, a kijelölt közönségszervező kolléga iránymutatásai alapján történik. Az ülőhelyeket kizárólag a reklámidő alatt lehet elhagyni.

*A tévéműsor sajátossága miatt előfordulhat, hogy a felvétel kezdési időpontja és emiatt a stúdió nyitvatartási ideje változik! Amennyiben a jegyen feltüntetett kezdési időpontban módosítás történik, arról e-mailben tájékoztatjuk jegyvásárlóinkat. Kérjük, ellenőrizze postafiókját a tárgyhéten!

Dress code:
 sötét színű elegáns ruha és cipő. Erre az alkalomra lehetőség szerint öltözetüket a sötét elegancia jegyében válasszák ki!

Telefon használat
: Kérjük, a stúdióba történő belépés előtt mobiltelefonjukat teljesen lenémítani vagy kikapcsolni!

Korhatáros tartalom!
 Tájékoztatjuk, hogy a showműsor minősítése „tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott”, ezért a 12 év alatti gyermekek nem léphetnek be a stúdióba, nem vehetnek részt a showműsor felvételén.

COVID-19 tudnivalók:
 A TV2 területére történő belépést követően testhőmérsékletmérést végzünk. Maszk használata és a kezek többszöri fertőtlenítése kötelező! Kérjük, tartsák be a védekezési protokollt, amely kifüggesztve megtalálható a bejáratnál!

Szigorúan tilos minden kamera, magnó vagy más hang- és képrögzítő berendezés behozatala.

Az előadásról kép és hangfelvétel készül, amelyen, mint látogató Ön is feltűnhet, de semmilyen követeléssel nem léphet fel a felvétel készítőivel, vagy annak jogos felhasználóival szemben.

Figyelem! Kollégáink, a késői érkezés, a nem megfelelő ruházat és az esetleges betegséggel járó tünetek észlelése esetén megtagadhatják a belépést! Megértésüket köszönjük!

• A Szépség és a Szörnyeteg 2021-ben az Operettszínházban - Jegyek itt!
• Apáca show musical 2021-ben Szegeden! Jegyek és szereposztás itt!
• We Will Rock You - Queen musical 2022-ben Budapesten - Jegyek itt!
• Dancing with the Star szavazó app - TV2 LIVE szavazó applikáció! Szavazás ...
• Keresik a legcukibb állatos videót!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2021