Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Diótörő előadások 2023-ban országszerte a balettől a mese-showig - Jegyek itt!

2023.10.25 kovacsad

Diótörő előadások 2023-ban országszerte a balettől a mese-showig - Jegyek itt!

A diótörő jegyek 2023-ban is gyorsan elkelnek, hiszen mesebalett, klasszikus mese-show, jégshow és a klasszikus balett előadás is színpadon lesz országszerte Budapesttől Székesfehérvárig.

A Diótörő mára már elmaradhatatlan kelléké vált a karácsonyi készülődésnek, így nem meglepő, hogy már nem csak a klasszikus balett látható belőle, hanem készült már cirkuszi előadás, musical, jégshow, mese-balett sőt mozifilm és rajzfilm is a Diótörőből.

A hazai színházak igazi aduásza télen is ez az előadás szokott lenni. Idén a budapestiek mellett a vidékieket is számos Diótörő előadás várja. Mi pedig összegyűjtöttük őket.

A legismertebb és legkedveltebb előadás a Magyar Állami Operaház grandiózus Diótörő balettje, amit egy Diótörő specialistával együtt újítottak fel. Az Operaházban Szenteste és Karácsonykor is látható lesz a Diótörő. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Kép: Budapesti Operettszínház

Szintén ékszerdobozként veszi körbe az Operettszínház nézőtere az Operettszínház Diótörő balett feldolgozását, ami már egy merőben modernebb, újszerű produkció. Az előadást decemberben láthatja majd újra a közönség. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A Magyar Táncművészeti Egyetem pedig a Diótörő keresztmetszettel készül, ami egy könnyebben emészthető előadás. Jegyvásárlás itt!

A Madách Színházban is sokszor bizonyított a Madách Tánciskola, akik a két ünnep között a RAM Colosseumban egy Diótörő klasszikus mese-showval várják a közönséget. Jegyvásárlás itt!

A két ünnep között Budapesten egy jégshow formájában debütál a Diótörő a jégen és egy Diótörő mesebalett is turnéra indul.

Valamint a Royal Balett Diótörő előadásának 2022-es felvételét is láthatjuk Budapesten, igaz csak vetítés formájában. Jegyvásárlás itt!

Kép: Székesfehérvári Balett

A Székesfehérvári Balett előadása is látható lesz egy alkalommal a székesfehérvári Vörösmarty Színházban. Jegyvásárlás itt! 

Kecskeméten az elismert színész Szemenyei János szövegeivel kiegészülve a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar novembertől több alkalommal is színpadra állítja a Diótörőt a Hirős Agorában. Jegyvásárlás itt!

Kép: Szegedi Kortárs Balett

Szegeden a Szegedi Kortárs Balett előadásában Juronics Tamás rendezésében látható a Diótörő a Szegedi Nemzeti Színházban. Jegyvásárlás itt!

Ez az előadás évek óta visszatérő vendég Budapesten is. Idén ismét egy alkalommal Budapesten a Nemzeti Táncszínházban is látható lesz a szegedi Diótörő. Jegyvásárlás itt!

Illetve új helyszínen is debütál, hiszen novemberben Balatonfüredre is elviszik a Szegedi Kortárs Balett Diótörőjét. Jegyvásárlás itt!

Sopronban pedig egy rövidített Diótörő lesz látható gyerekeknek szólóan. Jegyvásárlás itt!

Egerben a Diótörő cirkuszi-mese egy órában lesz látható 4 alkalommal. Jegyvásárlás itt!

További izgalmas előadások és adventi programok itt:

• Garden of Lights Budapesten a Füvészkertben! Jegyinfók és képek itt!
• Vámpírok bálja musical 2024-ben a Vígszínházban - Jegyek itt!
• Madagaszkár musical Budapesten a Pesti Magyar Színházban! Jegyek a ...
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024