Díszmadár fesztivál és madárszépségverseny Velencén!

Kelt: 2018.10.19 Kovács Gergely

Díszmadár fesztivál és madárszépségverseny Velencén! 2018. október 20-21-én lesz a Díszmadár Fesztivál.

Az idei évben Velencén jönnek össze a magyar és környező országok madarászai, hogy nemzetközi hírű zsűri előtt megmérettessék kedvenceik szépségét. Igen ez egy madárszépségverseny! 
Ezen a különleges, madár füttyől hangos hétvégén a Velence Korzó épületében több száz kanári, papagáj, kakadu, és egzotikus madár verseng a Pannónia Díszmadár szövetség által kiírt díjakért.

Az igazi családi programot nyújtó 2 napos eseményre a madárbarátok mellett, mind azokat a családokat is várják a szervezők, akik szeretnének rácsodálkozni a természet varázslatos sokszínűségére, különleges világára. És ha valakinek ezek után kedve támad minden reggel madárfüttyre ébredni otthon is, semmiképpen ne riadjon vissza a gondolattól, mert e felgyorsult, túlautomatizált világunkban igen is helyet kell szorítanunk a természetnek!

A velencei tó partján található Velence Korzón október 20-21-én azzal a nem titkolt szándékkal várunk mindenkit, hogy fedezzék fel ezt az új világot.

A természet szeretete és védelme a földi élet elsőszámú feltétele, mely nem csak napjaink, de a jövő  nemzedékének életét, életminőségét is alapvetően meghatározza.

Szövetségünk a Magyarországi Díszmadárbarátok Pannónia Országos Szövetsége egyik legfontosabb küldetése a természettudatos gondolkodásra nevelés, melyhez tapasztalataink szerint a madarak megszerettetésén keresztül egyenes út vezet.

Legyen ön is részese ennek a különleges élménynek. 

Megosztás:


 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK