Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Ének az esőben magyarul - Jegyek itt!

2016.11.12 kovacsad

Ének az esőben magyarul - Jegyek itt!

Ma már örökzöldnek számít a musical alapjául szolgáló, 1952-es film címadó zenéje, a Singing in the rain, melyhez mindannyiunk képzeletében Gene Kelly esőben előadott, jókedvű sztepptánca kapcsolódik. 2017-ben ezek a dallamok is felcsendülnek az Operettszínházban majd szegedi Dóm téren. A bájosan romantikus, Hollywood hőskorát idéző történet főszerepeiben Szinetár Dóra, Szulák Andrea, Gálvölgyi János, Gömöri András Máté, Kerényi Miklós Máté, Dancs Annamari, Szabó P. Szilveszter, Csere László.

Az évad szenzációja a Budapesti Operettszínházban születő szuperprodukció, a Comden-Green-Freed-Brown szerzőnégyes által jegyzett Ének az esőben lesz. A legendás filmmusical az Ének az esőben magyarul kerül bemutatásra, igazi sztárszereposztásban. 

A világsikerű musical ősbemutatója 1983-ban volt a londoni West Enden, majd a New York-i Broadway-t is meghódította, sikere pedig azóta töretlen. Ma már örökzöldnek számít a musical alapjául szolgáló, 1952-es film címadó zenéje, a Singing in the rain, melyhez mindannyiunk képzeletében Gene Kelly esőben előadott, jókedvű sztepptánca kapcsolódik. 2017-ben ezek a dallamok is felcsendülnek a Budapesti Operettszínházban, majd a nyáron a szegedi Dóm téren. 2017. február 17-18-án kerül Budapesten bemutatásra a bájosan romantikus, Hollywood hőskorát idéző történet. 

Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

Főszerepekben Szinetár Dóra, Szulák Andrea, Gálvölgyi János, Gömöri András Máté, Kerényi Miklós Máté, Dancs Annamari, Szabó P. Szilveszter, Csere László

Az eredeti mozi minden idők egyik legnépszerűbb filmjének számít. A történet szerint a némafilmek sztárja, Don Lockwood és állandó partnere Lina Lamont életük első hangos mozijára készülnek, ám kiderül, hogy Lina hangja elviselhetetlen a vásznon. Don barátja, Cosmo Brown a feltörekvő fiatal színésznőt, Kathy-t javasolja hangdublőrnek, akibe természetesen beleszeret a sármos színész. Ezt viszont Lina nem nézi jó szemmel, és minden eszközzel próbálja szabotálni a románcot. 

 

• Macskák musical Fertőrákoson 2017-ben! Jegyek itt!
• Mamma Mia musical 2017-ben is Szegeden! Jegyek itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024