Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Európa legszebb adventi villamosa 2022-ben is jár!

2022.11.02 kovacsad

Európa legszebb adventi villamosa 2022-ben is jár!

Európa legszebb adventi villamosának választották már kétszer is a miskolci Fényvillamost, ami 2022-ben ismét útra kel. A Miskolci Adventi villamos a megszokott útvonalon jár idén is!

A Miskolci Adventi Villamos 2022 november 27-től újra közlekedik majd a Tiszai pályaudvar és Felső-Majláth végállomás között. A villamosra az szállhat fel, aki érvényes jeggyel, bérlettel, illetve utazásra jogosító okmánnyal rendelkezik. A villamoson a jegyellenőrnél lehetőség van jegyvásárlásra készpénzzel és bankkártyával is.


A jelenlegi veszélyhelyzetre való tekintettel az Adventi villamoson 120 fő utazását tudjuk biztosítani. Ha a szerelvényen utazók száma eléri a 120 főt, akkor a villamos szélvédője mögé kikerül egy "jármű megtelt" felirat. 

Annak érdekében, hogy minden érdeklődő megcsodálhassa az Adventi villamost, javasolják, hogy a teljes szakaszon történő utazás helyett, annyi ideig utazzanak az Adventi villamossal, amennyi idő elegendő a kényelmes megtekintéséhez, felvételek készítéséhez.

Az Adventi Villamost minden évben alaposan felkészítik a közlekedésre, azonban egy váratlan hiba – akárcsak egy idősebb autónál – bármikor előfordulhat. Meghibásodás esetén a szerelvényt az MVK Zrt. nem tudja pótolni, ilyen esetben itt a facebook oldalon és a megállóhelyi kijelzőkön keresztül azonnal tájékoztatást adnak.

Ha nem akartok lemaradni a menetrendről, akkor kövessetek minket a Facebookon.

A karácsonyi készülődést amúgy már több helyen elkezdték, már lehet jelentkezni a Szaloncukor versenybe zsűrinek és a Diótörővel készül az Operaház is. Lentebb pedig további izgalmas programokról olvashattok.

 

• Kóstolj INGYEN szaloncukrokat! Szaloncukor kóstolókat keresnek!
• Kinyitott a Karácsonyház - A 2022-es nyitvatartás itt!
• Lord of the Dance 2023-ban Magyarországon - Jegyek a 25 éves turnéra itt!
• Peppa Pig Live - A Pappa Malac előadás 2022-ben Magyarországon - Jegyek és ...
• Jégvarázs élmény vár a Jégkirályság jégcirkuszi előadáson 2023-ban ...
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2023