Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Ezek a sztárok készülnek jubileumi koncertekkel 2024-ben!

2023.12.05 kovacsad

Ezek a sztárok készülnek jubileumi koncertekkel 2024-ben!

Jubileumi és születésnapi koncertekből nem lesz hiány 2024-ben sem. Miközben az István a királyt és a P.Mobilt tovább ünneplik 2024-ben is, addig a WellHello 10. születésnapját, míg a Halott Pénz a 20.-at ünnepli 2024-ben. Jegyek és a lista lentebb!

2024-ben számos produkció, művész, együttes, énekes ünnepli vagy kerek évfordulóját vagy a pályafutásának kerek évfordulóját. Összegyűjtöttük azokat, akiknek a koncertjeire már elkezdték a jegyértékesítést.

10. 20 éves a Rómeó és Júlia musical

A Rómeó és Júlia musical 20 éve Szinetár Dórával, Bereczki Zoltánnal és Dolhai Attilával meghódította az országot és nem volt olyan ember, aki ne hallotta volna a Lehetsz királyt. Azóta egy új generáció nőtt fel és 2024-ben az új generáció pár régi ikonnal együtt lép színpadra az Arénában a Rómeó és Júlia musicalben. Jegyek és szereplők itt!

9. P. Mobil 50 éves jubileumi turné

A P.Mobil 50 éves jubileumát Arénakoncerttel ünnepelte, ami óriási siker volt, így úgy döntöttek körbe járják az országot és 2024-ben országszerte koncertet adnak. A koncert turnén többek között Tunyogi Bernadett is vendég lesz. Jegyek és helyszínek itt!

8. István a király 40 jubileumi előadás

2024-ben is folytatódik a jubileum, hiszen a 40 éves István, a király többszörös teltházas Aréna előadását 2024-ben Szegeden a Szabadtéri Játékokon láthatja újra a közönség. Jegyek és szereplők itt!


7. Anna And The Barbies 20

Pásztor Annával az élen egy igazán különleges "Szentivánéji" hangulatú showra készül a Margitszigeten az Anna And The Barbies, akik 20 éves jubileumukat ünneplik a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Jegyvásárlás itt!
 

6. Magna Cum Laude 25

25 éves jubileumát egy óriási Arénakoncerttel ünnepli majd a Magna Cum Laude. A cibergyerektől a Pálinkadalon át az összes kedvencet élőben hallhatjuk majd Mező Misiéktől. Természetesen sztorikból nem lesz hiány a koncerten. Jegyek itt!

5. Halott Pénz 20

A Halott Pénz mára már a fesztiválok megkerülhetetlen zenekara, hiszen a fiatalok kedvence lett a csapat gyorsan. Dolgoztak már minden fontos zenekarral és dalaikat nem csak a fiatalok ismerik. Fennállásuk 20. évfordulóját a Puskás Arénában ünneplik.

5. WellHello 10

A Rakpart és az "Emlékszem Sopronban" annyira közelinek tűnik, mintha tegnap történt volna, pedig a fiúk 10 éve léptek együtt színpadra először WellHello néven és pillanatok alatt akkora sikert arattak, hogy minden fesztiválra meghívták őket az első nyarukon. Jegyek itt!

3. Hobo - Vadászat 40

Földes László Hobo Vadászat című albumának 40 éves jubileumát ünnepli majd egy nagykoncerttel az Arénában. Jegyek itt!

2. Korda György 85 

Korda György megunhatatlan és amikor azt hinnénk már nem tud újat mutatni, akkor is sikerül valami újjal előrukkoljon. A 85. születésnapját ünneplő Korda György az Arénában ünnepel majd és a Ma-ma-ma-riatól a Reptérig minden ikonikus slágerét hallhatjuk majd. Jegyvásárlás itt!

1. EDDA 50

Talán nincs is az országban olyan ember, aki ne ismerné az EDDA valamelyik dalát, hiszen 50 éve már, hogy a pályán vannak. Az EDDA a fennállásának 50 éves jubileuma alkalmából egy ünnepi koncerttel készül az Arénában. Jegyek a koncertre itt!

+1. Hungaria

A Hungaria tagjai mára már ikonokká váltak és szóló karrierjükben is óriási sikert értek el. Szikora Róbert és Fenyő Miklós még musicalt is írt, amik nagy sikert arattak, de Novai Gábor és Dolly is még mindig a közönség kedvence. A Hungária az ő négyesükkel még egyszer utoljára újra egy színpadon lesz látható, megidézve a retró korszakot. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

További izgalmas koncertek és a legkedveltebb előadások listája itt:

• Ez a 15 legnépszerűbb musical hazánkban!
• Ez a 35 legjobban várt koncert és produkció 2024-ben!
• Ez az 5 legjobb téli program
• Így neveld a sárkányodat film-zene-koncert 2024-ben a Margitszigeten - Jegyek ...
• Boban Markovic koncert 2024-ben Budapesten a Margitszigeten - Jegyek itt!
• A Pál utcai fiúk musical 2024 - Jegyek és helyszínek itt!
• Kökény Attila és Rakonczai Viktor - Ébredés koncert turné 2024 - ...
• Demjén Ferenc koncert 2024 - Jegyek és helyszínek itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024