Frei Tamás est a Villányi úti Konferenciaközpontban! Jegyek itt!

Kelt: 2015.09.16 Kovács Gergely

Frei Tamás est a Villányi úti Konferenciaközpontban! Jegyek itt! Vásárolj jegyeket a Villányi úti Konferenciaközpont falai közt 2015. november 23-án megrendezésre kerülő előadásra.

Frei Tamás 13 éven át készítette Magyarország egyik legsikeresebb riportfilm sorozatát, a Frei Dossziét. A sokszor nézettségi rekordokat döntő műsor több mint 100 országba kalauzolta el nézők millióit. Hollywoodi sztárok otthonába éppúgy, mint afrikai polgárháborúkba, vagy éppen borneói fejvadász törzsekhez és a Mahardzsa palotájába. Egzotikum, kaland, izgalom -ez jellemezi Frei Tamás riporteri munkáját, melyért pályafutása során számtalan díjat kapott.

Online jegyvásárlás az előadásokra ide kattintva!

A Magyar Sajtópáholy tagja lett, megválasztották az Év Televíziós Riporteréül, kitüntették Opus díjjal és műsorait számtalan országban mutatták be. Az elmúlt években egyre többet foglalkozott szenvedélyével, a kávéval. Az általa alapított Frei Kávézó már 11 városban található Magyarországon, valamint Kassán, Csíkszeredán,
Dublinba.Az elmúlt években megjelent könyvei a Megmentő, a Bankár és a 2015.
vezették az eladási listákat. Idén jelenik meg a különösen izgalmas és "aktuális regénye amelynek továbbra is André a főszereplője.
Frei Tamás életét, ahogy ő fogalmazza, a Florida-Nizza-Budapest háromszög határozza meg. 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Frei Tamás: 2015 - Az új könyve már rendelhető!
A káosz éves és a magyar elit háborúja alcímmel jön Frei Tamás legújabb 2015 című könyve.
Marica grófnő a Budapesti Operettszínházban Bozsik Yvette rendezésében - Jegyek és szereplők itt!
2020 októberében mutatkozik be a Budapesti Operettszínházban Bozsik Yvette rendezésében a Marica grófnő. A főszerepekben többek között Dolhai Attila, Oszvald Marika, Homonnay Zsolt, Fischl Mónika, Szendy Szilvi, Faragó András, Szolnoki Tibor, Lévay ...
Anyatigrisek musical-koncert a MOM Kultban - Jegyek és szereplők itt!
Danics Dóra, Király Linda, Veres Mónika Nika és Jónás Andi főszereplésével debütál koncert verzióbn az Anyatigris musical 2020 novemberében Budapesten a MOM-ban. Jegyek itt!
FÉLÁRON lesznek a kürtős termékek 3 napig!
A kürtőskalács mellett a kürtős gríz is akciós lesz a hosszú hétvége 3 napján.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK