Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Így szól Andrea Bocelli és az Il Volo duettje! VIDEO ITT!

2024.02.14 kovacsad

Így szól Andrea Bocelli és az Il Volo duettje! VIDEO ITT!

Így szól Andrea Bocelli és az Il Volo duettje!

Olaszország kétségtelenül az opera fellegvára és mellette a fantasztikus ételekről és a a jó zenéről híres. A pop zene világa is számos ikont köszönhet az olaszoknak. Azonban két kiemelkedő csillaga van az olaszoknak, akik az operát és a popot is tudták keverni, illetve az operát közelebb tudták hozni a fiatalokhoz. 

Az egyik ilyen csillag az olasz Il Volo trió, akik a három tenor mintájára készült fiatal formáció. A három fiú a fél világot meghódította már, sőt hazánkban annyira nagy sikert arattak 2023-ban, hogy 2024-ben visszatérnek Budapestre az  MVM Domeba. Jegyek itt!

A másik csillag pedig Andrea Bocelli, aki olyan világsztárokkal énekelt már, mint Celine Dion vagy éppen Ed Sheeran. Ráadásul lassan fia Matteo is az apja nyomdokaiba lép. A Disneyt már meghódította. Andrea Bocellit a magyar közönség is imádja, amit jól mutat az is, hogy 2024-es budapesti koncertjét a MVM Domeban duplázni kell, mert pár hét alatt elfogyott minden jegy az első koncertre. Jegyek a koncertjére itt!

A két csillag egy alkalommal együtt lépett színpadra. Így szólt Andrea Bocelli és az Il Volo közös produkciója, a Granada.
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024