Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

INGYEN bejuthatsz az IL VOLO koncertjére! Részletek itt!

2024.06.02 kovacsad

INGYEN bejuthatsz az IL VOLO koncertjére! Részletek itt!

INGYEN bejuthatsz az IL VOLO koncertjére! Részletek itt!

Fesztivál Önkéntes Központ (FÖK) idén már tizenkettedik alkalommal várja az önkéntesek jelentkezését, akik a segítségükkel hozzájárulnak a Funky Fesztivál, Andrea Bocelli koncertje, a Balaton Sound, Azahriah Puskás Arénás koncertje, a Sziget és megannyi más hazai fesztivál, arénás koncert megvalósításához.

A repertoárba az Il VOLO koncertje is bekerült, amire önkéntesként ingyen bejuthatsz! (A koncertre még vannak jegyek itt!)

Az önkéntesek napi néhány órányi munkával hozzájárulhatnak egy nagy fesztivál vagy koncert és további kulturális rendezvények lebonyolításához, cserébe a fennmaradó időben élvezhetik a fesztivál programjait és szállásra és ebédre sem lesz gondjuk.

Megannyi egyéb rendezvény közül is válogathat az idei szezon során, köztük számos vidéki ismert fesztivál és budapesti nagykoncert is jó alkalom lehet az önkéntességre. Az idei év során minden eddiginél több rendezvényen van jelen a Fesztivál Önkéntes Központ , így a repertoár meghaladja a 40 eseményt, és a lista folyamatosan bővül. Lehetőség van továbbá egyetemi szakmai gyakorlat és Iskolai Közösségi Szolgálati órák teljesítésére is.  Részletek és jelentkezés itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024