Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Ingyen nézhető számos film a Cervantes Intézetben!!

2020.11.04 kovacsad

Ingyen nézhető számos film a Cervantes Intézetben!!

Ingyen nézhető számos film a Cervantes Intézetben!!

A Női Tér a Cervantes Intézet állandó programsorozata, egy olyan ciklus, amely a 2010 utáni női kultúrát mutatja be. Olyan új filmekre helyezzük ebben a hangsúlyt, melyek nők rendeztek és az ő gondolatvilágukat, problémafelvetéseiket járják körbe.

A 2020 folyamán több olyan esemény is zajlott Spanyolországban, mely a nők egyenlőségének és tiszteletének volt hivatott megérdemelt teret biztosítani. Ez olyan dolog, mely napjaink társadalmában is még mindig fájóan szükséges. Kézenfekvő, hogy a filmes gyakorlatban is nagyon  fontos a még kisebbségben, kulcspozíciókban alkotó nők számára biztosítani saját helyet. Számos tanulmány mutatja ezt, amelyek a szakmai hozzáférés egyenlőtlen adatait tükrözik. A 2020-es Női Tér programsorozat továbbra is, -ahogyan 2010 óta, mióta a Cervantes berkein belül elindult, folyamatosan teszi ezt, - követeli egy olyan Tér létrehozásának fontosságát, amelyben a ciklus filmjei a női szerepvállalás és témafelvetés jelentőségét hangsúlyozzák.

A helyszínen a személyzetre és a látogatókra vonatkozó egészségügyi intézkedések valamint a biztonsági, higiéniai és távolság tartás előírásai biztosítva vannak. Kötelező maszk. A belépés ingyenes. Férőhelyek száma korlátozott, helyfoglalás érkezési sorrendben.

Helyszín:

Instituto Cervantes / Cervantes Intézet
1064 Budapest, Vörösmarty utca 32.

 

• West Side Story musical Szegeden 2021-ben - Jegyek és szereplők itt!
• Hauser koncert 2021-ben a Budapest Sportarénában - Jegyek itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2021