Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Jégpályák éjszakája 2022 - Több, mint 40 helyszínen!

2022.01.14 Kovács Gergely

Jégpályák éjszakája 2022 - Több, mint 40 helyszínen!

A 40 helyszín közt Ajka, Békéscsaba, Gyergyószentmiklós, Miskolc, Nyíregyháza, Pápa, Szarvas, Szigliget, Zalaegerszeg és Budapest. A Magyar Jégkorong Szövetség 2022-ben hatodik alkalommal szervezi meg az Allianz Jégpályák Éjszakáját. Az esemény festői központja ezúttal is a Városligeti Műjégpálya lesz, az esemény kiemelt partnere pedig a Rádió 1.

Az MJSZ 6 évvel ezelőtt, 2016-ban döntött úgy, hogy a nagysikerű Múzeumok Éjszakájához és a Strandok Éjszakájához hasonlóan országos rendezvénysorozatot indít, melyen mindenki korcsolyát húzhat. A VI. Jégpályák Éjszakája 2021-ben a koronavírus-járvány miatt elmaradt, ám 2022. január 22-én újra megrendezésre kerül a népszerű programsorozat, Allianz Jégpályák Éjszakája néven. Január utolsó előtti hétvégéjén országszerte több, mint negyven helyszínen, köztük három kiemelt vidéki nagyvárosban – Debrecenben, Győrben és Veszprémben – várják a jeges sportok és programok szerelmeseit.

Az esemény kiemelt fő helyszíne ezúttal is a budapesti Városligeti Műjégpálya lesz, ahol többek közt közönségkorcsolya és meghosszabbított nyitva tartás vár mindenkit. Emellett lesz kapura lövés, szlalompálya, Kahoot! kvízjáték, különböző ügyességi játékok, Xbox, VR-élmény és értékes nyeremények is gazdára találnak. A program részeként kitelepül a Rádió1 is, 17:00 és 20:00 óra között Cooky MIX és a kívánságműsor szól majd a hangszórókból. Az eseményen találkozni lehet Csúszkával, a magyar jégkorongsport népszerű kabalafigurájával is!

További részletek a www.jegpalyakejszakaja.hu oldalon.

Érdekes programok:

• Magna Cum Laude koncert 2022-ben Budapesten az Erzsébetligeti Színházban - ...
• 700 forinttól kapható jegy a Musicalmesék előadásra!
• TOP 10 program SISI rajongóknak!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024