Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Képeslap készülhet a civilek képeiből is a Kodolányi Art Gallery jóvoltából!

2021.03.11 Kovács Gergely

Képeslap készülhet a civilek képeiből is a Kodolányi Art Gallery jóvoltából!

Hányféleképpen tükrözhetjük a valóságot? Mutasd meg! Kreatív vagy? Olyan pillanatokat és beállításokat látsz meg, amit mások nem? Szereted, hogy az élet minden területét érdemes megörökíteni, és ezt meg is teszed? A Kodolányi Art Gallery pályázatot hirdet Tükröződések címmel.

Hányféleképpen tükrözhetjük a valóságot? Mutasd meg! 

Kreatív vagy? Olyan pillanatokat és beállításokat látsz meg, amit mások nem? Szereted, hogy az élet minden területét érdemes megörökíteni, és ezt meg is teszed? A Kodolányi Art Gallery pályázatot hirdet Tükröződések címmel.

A Docler Holdinghoz tartozó Kodolányi János Egyetem budapesti csoportja, a KAG 2021. május 3-án kiállítást szervez, melyre a Tükröződések címen futó pályázat során várják az ötletesebbnél ötletesebb fényképeket és a képekhez tartozó néhány szavas összefoglalókat. A pályázat nem csak az egyetem hallgatóinak biztosít teret a kreativitásuk kibontakoztatásához, hanem a külsősöknek is lehetőséget ad a jelentkezésre. A beérkezett pályaműveket a későbbiekben az egyetem Facebook és Instagram oldalain is meg lehet tekinteni, illetve ezekből a munkákból a KAG képeslapokat készít.

Tartalmát tekintve a képeken szerepelhet tükröződés, fénytörés, árnyék. Nem érdemes amiatt sem aggódni, ha a tükörkép mellett nem látszódik a valóság, vagy csak annak egy kis része. Ha a kép észrevehetően és kreatívan vagy formabontóan illeszkedik a központi témához, akkor már érdemes vele nevezni.

A fényképek formai követelményei közé tartozik a 4:3-as képarány, és a minimum 3000x4000 pixel felbontás. A képeket raw formátumban a kag@kodolanyi.hu-ra lehet elküldeni április 2-ig. Továbbá a beérkezett művek mellé maximum 75 karakterben a képhez kapcsolódó összefoglalót vagy egy találó mondatot is érdemes írni.  www.kodolanyi.hu www.facebook.com/kodolanyi

 

A cikk alatti hírekben további érdekességekről olvashat.

• Küldj INGYEN képeslapot a kedvenc képeidből!
• Egy trükk, amire képes vagy a magyar bankjegyekkel!
• Ilyen lesz az új 5 forintos! Szavazz ki legyen a győztes?!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2022