Ki Mit Tube - Jelentkezz az új internetes tehetségkutatóba!

Kelt: 2014.08.20 kovacsad

Ki Mit Tube - Jelentkezz az új internetes tehetségkutatóba! Puzsérral és Fluor Tomival érkezik az első internetes tehetségkutató a Ki Mit Tube!

2014. augusztus 18-án kezdetét vette Magyarország első YouTube tehetségkutatója, a Ki Mit Tube!

A világ legnagyobb színpadára állva bárki bebizonyíthatja, hogy mire képes! A videómegosztón havonta egymilliárd néző várja a jövő nemzedék új sztárjait, akik már a YouTube-on érik el a közönségüket.

A Ki Mit Tube tehát nagyszabású, egyedülálló és műfajteremtő kezdeményezés a tehetségkutatás és az internetes tartalomgyártás történetében. Készítőinek és zsűritagjainak célja megtalálni azokat a tehetséges előadókat, művészeket, értékes tartalmat előállító magyar youtubereket, akik az internet és a versenynek felületetet adó YouTube lehetőségeit használva színvonalas, a kor kívánalmainak megfelelő produkciót állítanak elő.

A Ki Mit Tube esetében a tartalom nagyszabású, közösségi adásfolyam, amelyet a versenyzők, a zsűritagok és a műsorfolyam követői önállóan hoznak létre.

A zsűritagok ugyanis – akárcsak a Ki Mit Tube jelentkezői – maguk találják ki, rögzítik, vágják és töltik fel anyagaikat a Ki Mit Tube weboldalára. A Ki Mit Tube zsűrije 11 tagból áll. Fluor Tomi énekes, Kovács Patrícia színésznő, Mondik Noémi grafikus, Péterfy Bori énekes, Puskás Peti énekes, Tamás Bence Gáspár újságíró, Puzsér Róbert kritikus, Saiid slammer és hiphop előadó, Sárközi Gyula koreográfus, Szirmai Gergő vlogger és Ács Dani újságíró.

A műfaj és felület sajátosságaiból fakadóan a Ki Mit Tube nem előszűrt, szerkesztett tartalmat állít elő, a végeredmény nem profi háttéremberek által megtervezett ál-valóság, hanem eredeti, megfelelni akarástól mentes produkciókból álló műsorfolyam. A szabadabb, nagyobb kreativitásra lehetőséget adó közeg és a szerkesztetlenség előtérbe kerülésével nemcsak azok az előadók, produkciók kapnak esélyt, akikben „ott a sztori”, mert előéletük miatt jól eladható bulvártörténetet kínálnak, hanem azok is, akik éppen a bulvárhőssé válás veszélye, illetve az iparág szabályainak elutasítása miatt eddig kerülték ezeket a versenyeket.

De térjünk a lényegre: Foggal eljátszod a Highway to Hell gitárszólóját? Ráadásul ukulelén? Te vagy az isten! Úgy twerkelsz a szobában, hogy nem borul rád a szekrény? Zseni vagy! Van egy sztorid? Add elő úgy, hogy aki nézi, az menten leforduljon a székről a röhögéstől! Bármit csinálsz, légy önmagad és találd meg a közönséged! Erről szól a Youtube, ebben segít a Ki Mit Tube! 

A versenyre bárki jelentkezhet egyénileg és csapatban is aki már betöltötte a 13. életévét. Szabályok és jelenzkezés itt!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Ködszínház az új látványosság Debrecenben! Videó itt!
Ködszínház kezdte meg működését a debreceni Csónakázó-tó területén. A látványos attrakció mindenkit elvarázsol.
Már 300 forintért színházazhat Budapesten otthoni jegynyomtatással!
300-ért operát, míg 700 forintért már musicalt nézhet Budapesten. Olcsó jegyek a Budapesti Operettszínház, a Madách Színház, de akár a Vígszínház és az Operaház előadásaira vásárolhatóak. Összegyűjtöttük Budapest legolcsóbb jegyeit.
Koncertek és rendezvények a 2020/2021-es évadban Budapesten a Papp László Sportarénában! Jegyek itt!
Kiss, Il Divo, Celine Dion, Hauser, és számos más sztár koncertezik Budapesten és számtalan kiállítás, show, találkozó várja a közönséget az Arénában 2020-ban!
Az Operaház a Diótörő balettje 2020-ban az Erkel Színházban - Diótörő jegyek itt!
2020-ban az Operaház felújítása miatt új helyszínen lesz látható a Diótörő. A Diótörő balett november végétől hétköznap és hétvégén is látható lesz Budapesten az Erkel Színházban. A Diótörő téli előadásaira már elkezdték a jegyek értékesítését!
NOXTALGIA - Péter Szabó Szilvia koncert turnéra indul - Jegyek és helyszínek itt!
A Noxtalgia unplugged Péter Szabó Szilvia koncertje országos turnéra indul! Budapest, Eger, Győr, Debrecen, veszprém, Miskolc, Gödöllő, Szombathely és még számos város közönsége láthatja majd a koncertet!
A Szépség és a Szörnyeteg 2020-ban az Operettszínházban - Jegyek itt!
A Szépség és a Szörnyeteg 2020-ban az Operettszínházban! Jegyek itt!
A TV-ben lesz látható a Madách Színház sikermusicalje!
A TV-ben lesz látható a Madách Színház sikermusicalje!
Újra látogatható a Tutanhamon kiállítás! Jegyek itt!
Újra látogatható a budapesti Tutanhamon kiállítás! Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK