Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Kifogások helyett. Akard jobban! motivációs előadás 2022-ben az Arénában - Jegyek itt!

2022.03.05 kovacsad

Kifogások helyett. Akard jobban! motivációs előadás 2022-ben az Arénában - Jegyek itt!

Kifogások helyett. AKARD JOBBAN! 2022. május 29-én a Papp László Budapest Sportarénában.

Érdekel, hogy más, hogy csinálta? Tudni akarod, hogy nem vagy egyedül? Kell egy kis motiváció és valódi kapaszkodók? Szükséged van hús-vér emberek igazi tapasztalataira és a tudásukra? Eleged van a sok lufiból, aki úgy ad tanácsot, hogy még életében egy percig nem csinálta? Nem tudod, hogy kezdj bele vagy éppen hogyan folytasd? Mindig elterel valami? Soha nincs elég pénzed? Vagy éppen az idő hiányzik? Kevésnek érzed magad? Kell valaki, aki hisz benned és támogat?

Kifogások helyett. AKARD JOBBAN! 2022. május 29-én a Papp László Budapest Sportarénában.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Olyan hazai üzleti szempontból sikeres embereket hívok a színpadra, akik itthon érték el az ún. amerikai álmot. Akik példaképek, akik inspirálnak és utat mutathatnak a hétköznapokban bárki számára.

Az esemény egy grandiózus és látványos előadássorozat, ami a nézők minden érzékszervére hat majd és segít abban, hogy a képesek legyenek hinni önmagukban, vagy legalábbis elinduljanak ezen az úton, hiszen tudjuk, hogy ebben a régióban ez a legnagyobb visszavető erő.

 

Kende-Hofherr Krisztina (KHK) A TMC CSOPORT ALAPÍTÓ TULAJDONOSA.

A CSOPORT ALAPPILLÉRE A TMC MANAGEMENT, az első amerikai mintára felépített közismert és népszerű televíziósokat, színészeket, zenészeket, sportolókat, képviselő sztármenedzsment ügynökség Magyarországon. KHK a hazai média- és kommunikációs piac egyik meghatározó alakja, aki a magánszférába való 2004-es kilépése előtt a TV2 kommunikációs igazgatója, azt megelőzően a Sláger Rádió kereskedelmi és marketing igazgatója volt. Itt sajátíthatta el az amerikai munkamódszereket, látásmódot és maximalizmust. Az Emmis International magyarországi rádiójának egyik vezetőjeként számos alkalommal vett részt kommunikációs-, értékesítési és branding workshop-on és továbbképzésen az Egyesült Államokban, ami nagyban meghatározza mai munkamódszereit és a feladatokhoz való hozááállását. Tapasztalatszerző céllal járt az Emmis Orlandóban és New Yorkban lévő rádióállomásainál, valamint az indianapolisi központi irodában is. Az RAB Training Academy sales és marketing hallgatója volt Dallasban, ahol tárgyalástechnikai és time menedzsment kurzusokon is részt vett. 2015 óta állandó szereplője a FORBES magazin legbefolyásosabb magyar nők listájának, legutóbb, 2020-ban a 9. helyen szerepelt.

Állandóan alkot. Nevéhez fűzödik a NőComment! talk show színpadi változata, és az azonos című, az RTL2-n futó televízió műsor, az ÉdesKettes színpadi sütő-show, a Férfiszemmel show és számos You Tube sorozat.

A személyes márkaépítés specialistája legyen szó “ismert emberről” vagy civilről. Szorosan dolgozik együtt többek között Liptai Claudiával, Hajós Andrással, Dobó Katával, Gryllus Dorkával vagy számos, a saját területén sikeres nagyvállalati vezetővel.

Saját tapasztalataira épülő motivációs előadásai, tréningjei és nagyvállalati megjelenések egyre nagyobb érdeklődésre tartanak számot a nem szakmai közönség előtt is. Az Instagramon jelentkező Hétfői Hétindító című műsorban a hozzá érkező szakmai kérdéseket válaszolja meg sok ezer hallgató és néző számára.

Hétköznapi példaképek nem hétköznapi történetei címmel saját rádió műsort vezet a Sláger FM-en és vendégeivel hétről hétre olyan hazai karriereket és sikertörténeteket mutat be, akik inspirálnak, motiválnak és utat mutatnak bárki számára hétköznapokban is.

Organikusan fejlődő közösségének tagjai a valahová tartozás élményét élik at nap, mint nap.

 Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2022