Koronázási Szertartásjáték Székesfehérváron! Jegyek itt!

Kelt: 2017.06.17 Kovács Gergely

Koronázási Szertartásjáték Székesfehérváron! Jegyek itt! Koronázási Szertartásjáték 2017 – III. Vak Béla Koronázási Szertartása a Koronázási Ünnepi Játékok részeként.

Egyedülálló rendezvénnyel tisztelgett államalapító királyunk előtt Székesfehérvár a múlt évben. 2017. augusztus 18-án és 19-én Koronázási Ünnepi Játékok 2017-es műsorának csúcspontja egy nagyszabású színházi előadás lesz, idén éppen Könyves Kálmán Koronázási Szertartása.

Az ősi koronázóváros páratlan rendezvénysorozata hagyományteremtő szándékkal jön létre, évről évre történelmünk egy-egy sorsfordító alakjának életét és korát állítja középpontba. Idén László király a főszereplő: az összművészeti fesztivál feltámasztja azt az ünnepet, amely Székesfehérvár legősibb, legszentebb hagyománya.

A Koronázási Ünnepi Játékok csúcspontja III. Béla király Koronázási Szertartása. Grandiózus díszletek között, modern látványtechnikával, több mint száz fellépővel, kórusok, táncosok, színészek és civilek közreműködésével valósul meg a színházi előadás. A magyar királyok egykori koronázótemploma, a Nagyboldogasszony-bazilika helyén, Magyarország legnagyobb szabadtéri színpadán Kálmán koronázásának szakrális ünnepe elevenedik meg.  Az oratorikus mű korhű tiszteletadás történelmünk nagyszerű korszaka előtt. 

Online jegyvásáráslás ide kattintva!
 
Dátumok, helyszínek
2016.08.18 21:00 - Székesfehérvár
2016.08.19 21:00 - Székesfehérvár

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Nézz be a Harry Potter díszletei közé! Járd be a stúdiót!
Ingyen bejárható a Harry Potter díszleteinek egy része. Londonban ugyanis a látogatók számára is elérhető a forgatási helyszín, melynek egy részét most a Google Maps segítségével is bejárhatjuk. Ingyenes kulisszajárás a Warner Bros Studió falai közt.
Vicces vagy érdekes programok!
Sokan keresünk érdekes és vicces programokat. Ezeket gyűjtöttük mi most egybe!
TOP 10 - A legizgalmasabb program Budapesten
A legizgalmasabb programokból válogattunk össze 10 menő programot. Budapesten nehéz unatkozni és számos exkluzív show érkezik Budapestre.
Már 300 forintért színházazhat Budapesten otthoni jegynyomtatással!
300-ért operát, míg 700 forintért már musicalt nézhet Budapesten. Olcsó jegyek a Budapesti Operettszínház, a Madách Színház, de akár a Vígszínház és az Operaház előadásaira vásárolhatóak. Összegyűjtöttük Budapest legolcsóbb jegyeit.
NOXTALGIA - Péter Szabó Szilvia koncert turnéra indul - Jegyek és helyszínek itt!
A Noxtalgia unplugged Péter Szabó Szilvia koncertje országos turnéra indul! Budapest, Eger, Győr, Debrecen, veszprém, Miskolc, Gödöllő, Szombathely és még számos város közönsége láthatja majd a koncertet!
A Szépség és a Szörnyeteg 2020-ban az Operettszínházban - Jegyek itt!
A Szépség és a Szörnyeteg 2020-ban az Operettszínházban! Jegyek itt!
István, a király 2020-ban is az Operettszínházban - Jegyek itt!
Az István, a király 2020 őszén ismét a Budapesti Operettszínházban látható! Jegyek itt!
Novemberben 1 napra INGYENES a Vasúttörténeti Park!
Egy napra mindenki számára ingyenes lesz a Vasúttörténeti Park. Érdemes ellátogatni Európa egyik legnagyobb szabadtéri és egyben legelső, interaktív vasúti múzeumába. Szülőknek, gyerekeknek és mindenkinek díjmentes lesz.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK