Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Light Ride Budapest 2015 - Éjszakai fénybiciklis felvonulás Budapesten!

2015.04.26 Kovács Gergely

Light Ride Budapest 2015 - Éjszakai fénybiciklis felvonulás Budapesten!

A fényvillamos, a fénytroli és a fényhajó után hívhatnánk fénybicikliseknek azokat a lelkes bicajosokat, akik egyedi bringával vonulnak 2015-ben is a Hősök teréről. LED-del, villogó lámpákkal és látványos fényfüzérekkel kiegészülve indulnak az éjszakába a bringások.

2015. június 27-én 20:30-kor lesz az 3. Light Ride Budapesten. Az esemény idén is a Hősök terén indul. Idén is várják azokat, akik a bicajukat "felturbózzák" egy kis extra világítással. Ebben tanácsokat is adnak a szervezők azoknak, akik bizonytalanok. Tanácsok ide kattintva!

Hasonló felvonulást már más országokban is láthattunk. Itthon 3 éve van ilyen. Az eredeti szervező elsőként április 1-én "díszítette" fel a biciklijét, de azóta egy kis csapat szerveződött az esemény köré, akik minden évben újdonságokkal készülnek.A rendezvény eredetileg közösségi tekerésként vitt fényt a budapesti éjszakába, mára azonban ennél sokkal komolyabb céllal és üzenettel pattannak nyeregbe a résztvevők: a törvényi előírásoknak is megfelelő (és azon messze túlmutató) láthatóságot, kivilágítottságot és ezzel a biztonságos, az éjszakai forgalom minden résztvevője számára békésebb közlekedést propagálják.

Ha te is szeretnél részt venni az eseményen, akkor csatlakozz a Facebook eseményhez ide kattintva!

A korábbi években készült videó jól bemutatja mire lehet számítani. Érdemes megnézni.Ha szereted az érdekességeket, akkor nézd meg a cikk alatti kapcsolódó híreinket is és esetleg csatlakozz hozzánk a Facebookon is.

 

 

• Megnyílt a Buda Bed Cinema! Ágymozi Budapesten! Jegyárak és információk itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024