Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Tom Jones koncert 2023-ban Budapesten az MVM Domeban - Jegyek itt!

2023.02.23 kovacsad

Tom Jones koncert 2023-ban Budapesten az MVM Domeban - Jegyek itt!

Tom Jones koncert 2023. július 1-én Budapesten az MVM DOME-ban. Jegyek itt!

Maga a legenda, maga a mítosz! A 83 éves zenei zseni, aki jobb, mint valaha.

Aki úgy énekel, hogy lecsukod a két szemed, hallgatod, hallgatod, s minden megszűnik körülötted. Ez egy új világ, Tom Jones világa. A hang és a zene világa. Lassan 60 éve. Az állandóság, mely kiteljesít. Surrounded By Time. Az új album, mely hosszú évekkel előzi meg a korát. A búcsú. Mint, aki nagyon hosszú útra indul, s nem tér vissza sose. S a régi dalok. Delilah, Sexbomb, Kiss. Mindegyik újra hangszerelve, újra értelmezve. Mert körülzár az idő. Mert lejárt az idő.

Az idén 83 éves Tom Jones még mindig kirobbanó formában van, pedig néhány éve még ezt nyilatkozta: „Tudod, pár éve nem voltam olyan jól. Amikor kijöttem a kórházból, meglátogattam az orvost, aki azt mondta, hogy az életkoromat figyelembe véve ideje lassítani. Na ez olyan volt, mint egy vörös rongy a bikának”

Sir Tom Jones egy élő legenda, számtalan rangos díj nyertese és elnyerte a világ legszexisebb férfija címet is. Karrierje több, mint 50 évvel ezelőtt kezdődött, s máig a közönség és a kritikusok kedvence. Több mint 100 milliós lemezeladással és 36 Top 40-es slágerrel büszkélkedhet az élete folyamán.

Néhány évvel ezelőtt 2020 júniusában Tom Jones lemezkiadója felvetette a 80. születésnapjának megünneplését. Ebben a korban már gyakran használják örökség szót – és ez esetben nem ok nélkül. Ha az „örökségről” és Tom Jonesról szeretnénk beszélni, nehéz eldönteni, hol kezdjük. Azok a dalok, mint példáula Whats New Pussycat, a Delilah, az If I Only Knew és a Sex Bomb, alig ölelik fel egy olyan zenei karrier egészét, amit Tom Jones neve fémjelez.

A 2021 áprilisában piacra került Sourrended by time album joggal nevezhető igazi örökségnek, hisz olyan dalok kerültek rá, melyek nagyrészét újra feldolgozták, vagy félretetté” és most Tom Jones elérte azt a kort, hogy méltóképpen elénekelje azokat.

Ezt a koncertet 2022 helyett a Tom Jones koncertet 2023. július 1-én, az új MVM DOME-ban tartják meg. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A kijevi koncertet cserélte fel a budapesti helyszínre. Június közepétől indul több mint 50 helyszínes koncert körútra Európába és Amerikába.

A SZERVEZŐK közleménye a 2022-ben törölt koncert kapcsán:
Tisztelt jegyvásárlók!

Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy Tom Jones budapesti, először július 12-re, majd augusztus 16-ra, az MVM DOME-ba meghirdetett koncertjét, a Művész menedzsmentje egy 2023. júniusi időpontra halasztotta. A pontos dátumot a művész menedzsment hamarosan közölni fogja.

A produkcióban részt vevő cégek intenzív tárgyalásokat folytatnak a részletkérdések tisztázása ügyében.

A jegyeket megvásárló közönség érdekei semmiképpen nem fognak sérülni.

A koncert pontos dátumának bejelentéséig a jegyértékesítés és az esetleges jegyvisszaváltás szünetel.

Őszintén sajnáljuk, hogy ez a helyzet rajtunk kívül álló és előre nem látott okok miatt kialakult.

Sir Tom Jones is bocsánatkérését küldi az okozott kellemetlenségért és nagyon várja a jövő nyári találkozást a magyar közönséggel. Egy közös ünnepet szeretne varázsolni 2023-as budapesti fellépésén.

dr. Besnyő László

ügyvezető

• Bonnie Tyler koncert 2023-ban Magyarországon a Mézesvölgyi Nyáron - Jegyek itt!
• Chico and the Gypsies koncert 2023-ban a Gipsy Kings slágereivel a ...
• Alvaro Soler koncert 2023-ban Magyarországon a Veszprém Feszten - Jegyek itt!
• Al Di Meola koncert 2023-ban Szegeden az Újszegedi Szabadtéri Színpadon - ...
• Georgiai Grúz Állami Népi együttes a Sukhishvili 2024-ben Magyarországon ...
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024