Megjelent Tóth Vera könyve Gyémánt címmel! Vásárlás itt!

Kelt: 2015.11.06 Kovács Gergely

Megjelent Tóth Vera könyve Gyémánt címmel! Vásárlás itt! November 11-én egy könyvbemutatóval várja az érdeklődőket Tóth Vera. Tóth Vera könyvéről Szily Nórával beszélget majd.

Az Athenaeum Kiadó gondozásában jelent Tóth Vera könyve a héten.

A könyvről:
Siker, csillogás vagy kudarc, feledés? Ezzel az alapvető kéréssel találja magát szembe minden tehetséges ember, s ebben a fenyegetettségben bizony felőrlődik a gyenge személyiség.
Tóth Vera a nagykorúság küszöbén, több mint tíz éve nyerte a Megasztár első szériáját. A ,,gyár" bedarálta, majd kiköpte, s magára hagyta a sztárság kihívásaival, a korabeli média ellen felvértezetlenül.

A Gyémánt annak a sokéves küzdelemnek a krónikája, amelyet egy kamaszlelkű fiatalnak kellett véghezvinnie, hogy kiegyensúlyozott felnőtté válhasson. A könyvben Vera személyes naplóbejegyzései vezetik az olvasót az énekes lelki tusáinak során át, szép lassan eljuthatunk vele a totális káosztól a teljes harmóniáig.

Segítséget nyújt eltévedt vándoroknak is, és arra ösztökél, hogy a jól kitaposott helyett a járatlan utat válasszuk, mert bár néha fájdalommal, harcokkal van kikövezve, az út végén ott a jutalom: a gyémánt, amelyet egy látszólag érdektelen kődarabból sikerült csiszolni...

ONLINE VÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

JÁTÉK!
Játékunkban Kanalas Ibolya nyerte a könyvet. További nyereményjátékok a JÁTÉK menüpontban.


Könyvbemutató!
Sok szeretettel meghívunk minden kedves érdeklődőt november 11-én 19 órára a Rózavölgyi Szalonba, ahol Tóth Verával Szily Nóra fog beszélgetni az új könyvéről. Ezt követően pedig Tóth Gabival fog zenélni. Csatlakozz a Facebook eseményhez ide kattintva!
A részvétel ingyenes!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra koncert 2016-ban - Jegyek itt!
A Budapest Jazz Orchestra és Tóth Vera ad közös koncertet 2016. április16-án a Budapesten.
Tóth Vera új dala! Gyémánt - Videó itt!
Vera ezzel a dallal szeretne kijutni Bécsbe, a 2015 májusában megrendezésre kerülő Euróvíziós Dalfesztiválra.
Marica grófnő a Budapesti Operettszínházban Bozsik Yvette rendezésében - Jegyek és szereplők itt!
2020 októberében mutatkozik be a Budapesti Operettszínházban Bozsik Yvette rendezésében a Marica grófnő. A főszerepekben többek között Dolhai Attila, Oszvald Marika, Homonnay Zsolt, Fischl Mónika, Szendy Szilvi, Faragó András, Szolnoki Tibor, Lévay ...
Anyatigrisek musical-koncert a MOM Kultban - Jegyek és szereplők itt!
Danics Dóra, Király Linda, Veres Mónika Nika és Jónás Andi főszereplésével debütál koncert verzióbn az Anyatigris musical 2020 novemberében Budapesten a MOM-ban. Jegyek itt!
FÉLÁRON lesznek a kürtős termékek 3 napig!
A kürtőskalács mellett a kürtős gríz is akciós lesz a hosszú hétvége 3 napján.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK