Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Michael Jackson kiállítás nyílik 2022-ben Budapesten a Tesla Loftban!

2022.04.20 kovacsad

Michael Jackson kiállítás nyílik 2022-ben Budapesten a Tesla Loftban!

Michael Jackson kiállítást szerveznek 2022-re Budapestre!

A Popkirály legendája címet viselő kiállítás részletesen bemutatja az elmúlt évtizedek legnagyobb popzenésze, Michael Jackson páratlan életútját a családi együttes sikereitől egészen tragikus haláláig. A kiállított tárgyak között megtekinthetőek Michael Jackson arany- és platinalemez díjai, eredeti aláírásainak egy gazdag válogatása, valamint személyes kéziratai, egyenesen kaliforniai dolgozószobájából.

A teljes zenei karrierét átívelő gyűjteményben helyet kaptak a zenész híres birtokáról, Neverland Ranch-ről származó tárgyak is, de a kiállítás gerincét természetesen a Pop királya által viselt ruhák adják. A több ezer Swarovski kristállyal borított kesztyűi és zoknijai mellett az az aranysisak is megtekinthető a kiállításon, amelyben 26 évvel ezelőtt, 1996. szeptember 10-én tűnt fel az akkori Népstadion színpadján.

A Michael Jackson kiállítás 2022. május 16-tól Budapesten a Tesla LOFT-ban lesz látható. 

A kiállításra jelenleg még egy országos jegyértékesítő hálózat oldalán sem kapható jegy, csak a kiállítás honlapján és a Tesla Loft Facebook oldalán sincs még nyoma a kiállításnak, így mi inkább a személyes jegyvásárlást ajánljuk az érdeklődőknek!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2022