Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Papp Gyula 70 életműkoncert sztárokkal az Erkel Színházban - Jegyek itt!

2021.08.04 kovacsad

Papp Gyula 70 életműkoncert sztárokkal az Erkel Színházban - Jegyek itt!

A Papp Gyula 70 Életműkoncert 2021. október 11-én Budapesten az Erkel Színházban kerül megrendezésre olyan sztárokkal mint Charlie, Szörényi Levente, Demjén Ferenc, Vikidál Gyula, Dolhai Attila és még sokan mások. Részletek, névsor és jegyek lentebb!

Eddigi pályafutásom során mintegy kétszáznegyven hanghordozón szerepelek, zeneszerzőként, producerként vagy éppen vendégzenészként. A Mini együttessel a progresszív, a dzsessz és a klasszikus zene szintézisét, a Skorpióval és a Dinamittal a rockot vittük sikerre. Legutóbb Mandoki Soulmates-szel Németországban elkészítettem az év lemezét” – összegezte életútját az idén 70 esztendős Papp Gyula billentyűs-zeneszerző, színházi zenei vezető.

A Papp Gyula 70 Életműkoncert 2021. október 11-én Budapesten az Erkel Színházban kerül megrendezésre! Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A több évtizednyi életművet felölelő monstre előadáson az ünnepelten kívül fellép (kronologikus sorrendben) Török Ádám, Szörényi Levente, Frenreisz Károly, Demjén Ferenc, Horváth Charlie, Vikidál Gyula, Németh Alajos, Varga Miklós, Rudán Joe, Nyerges Attila, Mészáros Árpád Zsolt, Dolhai Attila, Békefi Viktória, Papp Zsuzsanna Cserne és Papp Georgina Katalin, valamint egy meglepetésvendég.
A kétrészes koncerten közreműködik továbbá Nagy István, Kiss Zoltán, Bese Csaba, Németh Gábor, Szűcs Antal Gábor, Kézdy Luca, valamint az Ismerős Arcok zenészei: Galambos Nándor, Leczó Szilveszter, Práder Vilmos, Kovacsik Tamás és Tánczos István „Stevie”.

• Rómeó és Júlia musical 2021-ben az Arénában - NYERJ 2 JEGYET!
• Bródy János koncert 2021-ben a Budapesti Kongresszusi Központban - Jegyek itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2023