Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Pom Pom zenés mese a Mézesvölgyi Nyár Szabadtéri Színpadán Veresegyházon - Jegyek itt!

2023.04.01 kovacsad

Pom Pom zenés mese  a Mézesvölgyi Nyár Szabadtéri Színpadán Veresegyházon - Jegyek itt!

Pom Pom zenés mese egy részben 2023. augusztus 18-án 18:00-kor a Mézesvölgyi Nyár Szabadtéri Színpadán Veresegyházon. Jegyek lentebb!

Gombóc Artúr nagyon szomorú… Mindenki csúfolja a kilói miatt. A mértéktelen csoki evés miatt nagyon meghízott. Már alig mer végig menni az utcán, úgy fél, hogy kinevetik és megmosolyogják. Végső elkeseredésében úgy dönt, hogy – mint a többi madár – Ő is télre elköltözik Afrikába.

A bajok tovább fokozódnak, amikor Artúr fogságba kerül egy madárüzletben. Szerencsére barátai , Pom Pom a kis pamutbojt és Picur az iskolás kislány rögtön mellé állnak. Segítségül hívják Festéktüsszentő Hapci Benőt, Órarugógerincű Felpattanót és Radírpókot barátjuk megsegítéséhez és kiszabadításához.

Gombóc Artúr végül rájön arra, hogy a barátoknál, barátságnál és a szeretetnél nincs fontosabb a világon , s ha bármi baj van, Ők itt vannak és nem kell világgá menni, a csokit pedig mértékletesebben kell fogyasztani. Csukás István népszerű rajzfilmsorozatát most színpadi feldolgozásban zenével, színes díszlettel, jelmezzel és sok-sok humorral láthatja az óvodás és kisiskolás közönség és persze a nosztalgiázni kívánkozó apukák és anyukák.

Pom Pom zenés mese egy részben 2023. augusztus 18-án 18:00-kor a Mézesvölgyi Nyár Szabadtéri Színpadán Veresegyházon. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Az előadást egy részben játsszák, időtartama kb. 65 perc.

 
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024