Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Recirquel IMA a MÜPA Sátorban - Jegyek itt!

2021.12.03 kovacsad

Recirquel IMA a MÜPA Sátorban - Jegyek itt!

A Recirquel IMA című új cirkuszi előadása 2022. április 1-én a MÜPA Sátorban debütál a Bartók Tavasz 2022 programjának keretein belül.

A Recirquelt - mely mára a világ egyik vezető újcirkusztársulatává nőtte ki magát - 2012-ben alapította Vági Bence rendező-koreográfus. Az újcirkusz, a tánc és a színház formanyelvét ötvöző előadásaikkal mind a magyar, mind a nemzetközi közönséget lenyűgözték.

A társulat legújabb cirque danse produkciója nyújtotta immerzív színházi élmény elrepíti a nézőt a földi lét fizikai valóságából. A világegyetem mélységét idéző installáció belső utazásra invitál: a milliónyi pontból kitörő fény által életre hívott, pulzáló térben a Lélek, maga mögött hagyva az Egót, elindul saját útján. Eltávolodva a jelen zajától, az univerzum magányában, időből és térből kiszakadva meghallja saját létezésének hangját. Mint a társulat korábbi munkái esetében, az Ima ereje is a csoda utáni modern kori vágyódásban gyökerezik.

A Recirquel IMA című előadása 2022. április 1-én a MÜPA Sátorban debütál a Bartók Tavasz 2022 programjának keretein belül. Jegyárak és jegyvásárlás itt!Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2022