Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Rózsakert Szabadtéri Színpad 2023-as műsora és jegyek itt!

2022.12.28 kovacsad

Rózsakert Szabadtéri Színpad 2023-as műsora és jegyek itt!

Visszatér a Spamalot - Gyalog galopp musical, látható lesz a Ma este megbukunk és a Legénybúcsú is és az Operettszínház operett gálája is a Rózsakert Szabadtéri Színpad 2023-as műsorán. Jegyvásárlás lentebb!

A nagy érdeklődésre tekintettel már elkezdték  a jegyértékesítést a Rózsakert Szabadtéri Színpad 2023-as előadásaira, melyek a Móricz Zsigmond Színház saját, nagy közönségkedvenc produkciói lesznek.

A Delilával indul a szezon, látható lesz az Anconai szerelemesek és érkezik a Feleség 40-nél kezdődik és a Budapesti Operettszínház sztárjaival egy Operett gála. Jegyvásárlás itt!

Augusztus 5-én, szombaton 20.30 órától a Ma este megbukunk című előadást láthatják a romantikus nyári esték szerelmesei. Az eredetileg Londonban bemutatott bohózat Angliában és Amerikában is elnyerte az év legjobb vígjátékáért járó díjakat. Nem csoda, hiszen a mértani pontossággal szerkesztett virtuóz bohóctréfák, a kaszkadőrmutatványoknak beillő bravúros akciók garantáltan feledhetetlen estével, önfeledt, rendkívül intenzív szórakozással teszik boldogabb emberekké a kikapcsolódásra vágyókat. Jegyvásárlás itt!

Spamalot, avagy a Gyalog galopp musicalt augusztus 12-én, szombaton 20.30-tól tekintheti meg újra a közönség. A produkciót az angol abszurd humor legendás képviselői, a Magyarországon is népszerű Monty Python csoport tagjai alkalmazták színpadra, mégpedig ikonikus filmjük: a Gyalog galopp nyomán, de előadásukban felhasználják más ismert művek motívumait is, zenés változatuk egyszersmind musicalparódiává is válik. Jegyvásárlás itt!

Legénybúcsú című előadást augusztus 19-én, szombaton 20.30 órától láthatják a Nézők. Szente Vajk és Nagy Sándor együttes ajándéka ez a bonyodalmakkal teli vígjáték: előbbi íróként, Nagy Sándor pedig rendezőként jegyzi a felhőtlen kikapcsolódást jelentő darabot. A főhőst, a legénybúcsúját lidérces rémálomként megélő Simont Gulyás Attila játssza, aki humorával, virtuóz játékával, nagyszerű énektudásával már számos remek pillanatot szerzett a színházlátogatóknak. Gulácsi Tamás pedig Alex, Simon legjobb barátja és kollégája szerepében brillírozva igyekszik feledhetetlenné tenni a szabadság utolsó estéjét... Jegyvásárlás itt!

A szezont az István, a király zárja Varga Miklós visszatérésével István szerepébe. Jegyvásárlás itt!

A Rózsakert Szabadtéri Színpad teljes műsorát még nem hirdették ki. Jegyek a teljes műsorra itt!

 
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024