Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Sisi operett 2022-ben a Fertőrákosi Barlangszínházban - Jegyek itt!

2021.11.25 kovacsad

Sisi operett 2022-ben a Fertőrákosi Barlangszínházban - Jegyek itt!

A Sissi operett 2022. június 11-én a Fertőrákosi Barlangszínházban lesz látható. Jegyek és szereplők lentebb!

Erzsébet királyné, köztudomásúan szerette a magyarokat, s a nép is benne látta megmentőjét. Sissi Zsófia főhercegnővel való szembenállása és szabadság iránti vágya szimpatizált a magyarok érzéseivel, ugyanakkor az osztrák udvar rosszallását is magával hozta. Gróf Andrássy Gyula a magyarság számára próbál kiutat találni az elkeserítő, fegyveres forradalommal fenyegető helyzetből. A férfi heves rajongása és forró szerelme viszonzásra talál a császárnő részéről, azonban vágyaiknak a politika gátat szab, és egy meghitt csóknál jobban nem teljesülhet be szerelmük. Kapcsolatuk, valamint Sissi magyarok iránti szeretete ennek ellenére is elősegíti a Kiegyezés létrejöttét.

Az operettben megismerhetjük továbbá egy, a magyar kultúrát és mentalitást kedvelő osztrák férfiú és egy férjet kereső, burgenlandi lány egymásra találásának történetét, mint ahogy Erzsébet királyné udvarhölgyének és egy magyar forradalmár gyerekkori szerelmének beteljesülését is.

Az előadásban olyan neves színészek működnek közre többek között, mint Oszvald Marika, Peller Károly, Szendy Szilvi, Kádár Szabolcs János, Denk Viktória vagy Árvai Dániel. Az operett rendezője Kerényi Mikós Gábor - Kero, aki a kultikus Elisabeth című musicalt is rendezte.

A produkció a Monarchia Operett előadásában kerül bemutatásra Gödöllőn, ezt követően több város szabadtéri színpadán. A Sissi operett 2022. június 11-én a Fertőrákosi Barlangszínházban lesz látható.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Az előadás  magyarországi körút részeként lesz látható.

• A farmerkirály klezmer-musical 2022-ben Fertőrákoson - Jegyek itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024