Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Sissi legendája az Experidance és a 100 tagú cigányzenekar szólistáival Marcaliban - Jegyek itt!

2023.03.01 kovacsad

Sissi legendája az Experidance és a 100 tagú cigányzenekar szólistáival Marcaliban - Jegyek itt!

A Sissi legendája az Experidance előadásában a 100 Tagú Cigányzenekar szólistáival 2023. augusztus 8-án a Kiss László Városi Sportcsarnokban lesz látható Marcalin. Jegyek itt!

A Sissiként ismert Erzsébet királyné, I. Ferenc József császár felesége 1854-ben, 16 éves korában vált az Osztrák Birodalom első asszonyává. A gyönyörű, érzékeny és vadóc nő egész életében a szerepével járó fullasztó kötöttségek elől menekült. A boldogságot és a szerelmet Magyarországon találta meg, ahol a nemesi udvar rajongott érte, különösen az ország legszebb férfijának tartott Gróf Andrássy Gyula. Vonzalmuk azonban soha nem teljesülhetett be…

A Sissi legendája az Experidance előadásában a 100 Tagú Cigányzenekar szólistáival 2023. augusztus 8-án Marcalin a Kiss László Városi Sportcsarnokban lesz látható.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Az ExperiDance előadóművészeinek célja a legmagasabb szintű művészi szórakoztatás és a forradalmasított magyar tánckultúra népszerűsítése az egész világon. Töretlen közönségsikerük ereje vélhetően abban rejlik, hogy a színpadon a tüzes magyar táncokat népszerű, nemzetközi és modern irányzatokkal szelídítik meg, vagy éppen fokozzák a végletekig. Ezzel egy teljesen egyedi ízvilágot mutatnak be a tisztelt nagyérdemű boldogságára. A tánckar tagjai mind magasan képzett hivatásos táncosok, akik a társulat támogató közegében estéről estére képesek a legjobbat kihozni magukból, és akiknek teljesítményén túl a professzionális alkotóstáb és a kiváló technikai apparátus minőségi összhangja a garancia a BIZTOS SIKERRE!
 

• Sisi musical 2023-ban szabadtéren - Jegyek az Elisabeth előadásokra itt!
• Lord of the Dance 2023-ban Magyarországon - Jegyek a 25 éves turnéra itt!
• Utazás a világ körül a 100 tagú cigányzenekar koncertje a Margitszigeten - ...
• Sisi és a népművészet - A csipke vonzásában kiállítás a Hagyományok ...
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024