Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Sissi operett a Tokaji Fesztiválkatlanban - Jegyek 2000 forinttól itt!

2021.07.04 kovacsad

Sissi operett a Tokaji Fesztiválkatlanban - Jegyek 2000 forinttól itt!

A Sissi operett 2021. augusztus 19-én a Tokaji Fesztiválkatlanban lesz látható. Jegyek és szereplők lentebb!

Erzsébet királyné, köztudomásúan szerette a magyarokat, s a nép is benne látta megmentőjét. Sissi Zsófia főhercegnővel való szembenállása és szabadság iránti vágya szimpatizált a magyarok érzéseivel, ugyanakkor az osztrák udvar rosszallását is magával hozta. Gróf Andrássy Gyula a magyarság számára próbál kiutat találni az elkeserítő, fegyveres forradalommal fenyegető helyzetből. A férfi heves rajongása és forró szerelme viszonzásra talál a császárnő részéről, azonban vágyaiknak a politika gátat szab, és egy meghitt csóknál jobban nem teljesülhet be szerelmük. Kapcsolatuk, valamint Sissi magyarok iránti szeretete ennek ellenére is elősegíti a Kiegyezés létrejöttét.

Az operettben megismerhetjük továbbá egy, a magyar kultúrát és mentalitást kedvelő osztrák férfiú és egy férjet kereső, burgenlandi lány egymásra találásának történetét, mint ahogy Erzsébet királyné udvarhölgyének és egy magyar forradalmár gyerekkori szerelmének beteljesülését is.

Az előadásban olyan neves színészek működnek közre többek között, mint Oszvald Marika, Peller Károly, Szendy Szilvi, Kádár Szabolcs János, Denk Viktória vagy Árvai Dániel. Az operett rendezője Kerényi Mikós Gábor - Kero, aki a kultikus Elisabeth című musicalt is rendezte.

A produkció a Monarchia Operett előadásában kerül bemutatásra Gödöllőn, ezt követően több város szabadtéri színpadán. A Sissi operett 2021. augusztus 19-én a Tokaji Fesztiválkatlanban lesz látható. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Az előadást követi egy erdélyi turné, majd ősszel egy magyarországi körút.

• A mosoly országa az Operettsznínházban - Jegyek és szereplők itt!
• Best of Geszti koncert 2021-ben a Margitszigeten - Jegyek itt!
• Rómeó és Júlia musical 2024-ben Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024