Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Somewhere Over The Rainbow koncert a Dohány utcai Zsinagógában - Jegyek itt!

2021.07.10 kovacsad

Somewhere Over The Rainbow koncert a Dohány utcai Zsinagógában - Jegyek itt!

A „Somewhere Over The Rainbow” című koncerten népszerű magyar művészek közreműködésével mutatjuk be a zene sokszínűségét Berki Tamás, Falusi Mariann, Illényi Katica és Csonka András közreműködésben. Részletek és jegyek lenebb!

A „Somewhere Over The Rainbow” című koncerten népszerű magyar művészek közreműködésével mutatjuk be a zene sokszínűségét Berki Tamás, Falusi Mariann, Illényi Katica és Csonka András közreműködésben. A műsor házigazdája Lázár István, a Don Lázi Swingtet vezetője pedig garantálja a jó szórakozást. 

Somewhere Over The Rainbow koncert 2021. augusztus 24-én Budapesten a Dohány utcai Zsinagógában kerül megrendezésre! Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A címadó dal a műsor sokszínűségére utal, hiszen ezen a zenén keresztül olyan, mindenki által ismert dalok csendülnek fel, amelyeket zsidó zeneszerzők, dalszövegírók, előadók tettek híressé. A műsorral ezt a zenei életérzést és hangulatot varázsoljuk a színpadra az archaikus daloktól, a jazz műfaján keresztül, egészen a tánczenéig terjedő időszakig, kiragadva azokat a slágereket, amelyek az évek során különösen meghatározták a zenei igényeket. Az egyedülálló hangszeres virtuozitással előadott és humorral fűszerezett műsoron a legigényesebb zenekedvelők is jól szórakozhatnak. 

• West Side Story musical 2022-ben a Papp László Budapest Sportarénában - ...
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2021