Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Strand Fesztivál 2024-ben Zamárdiban - Jegyek és fellépők hamarosan!

2023.08.27 kovacsad

Strand Fesztivál 2024-ben Zamárdiban - Jegyek és fellépők hamarosan!

Jövőre a Strand Fesztivált 2024. augusztus 22-24-e között rendezik meg, a belépőjegyek értékesítését idén szeptemberben kezdik meg. A múlt évben nagy sikert aratott Azahriah, Krúbi, Dzsúdló, Carson Coma, Halott Pénz, Wellhello, Margaret Island, ValMar, Irie Maffia, Beton.Hofi koncertje, így 2024-ben sokuk visszatér a Strandra!

Hetvenezren látogattak el a vasárnap hajnalban véget ért 11. Strand Fesztiválra Zamárdiba. A szervezők hétfői közleménye szerint a nyár utolsó hetében ez volt a legnagyobb turisztikai esemény a régióban.

Mint írták, a csütörtöki teltházas napon a MOL nagyszínpadán lépett fel Azahriah, Krúbi és Dzsúdló, pénteken a Carson Coma, a Halott Pénz, a zárónapon pedig a Bagossy Brothers Company és Majka. Egy nyitott sátorban berendezett másik nagyszínpadon az Irie Maffia, Beton.Hofi, a Blahalouisiana, a hiperkarma, a Wellhello, a Margaret Island, a ValMar és a Purple Disco Machine adott koncertet.

Az idei háromnapos rendezvényen a cirkusz világa is komoly szerepet kapott: a koncertek között a Fővárosi Nagycirkusz produkciói egészítették ki a zenei kínálatot a színpadokon, míg a fesztivál területén a Karzat Színház, a Vándorvurstli és számos zsonglőriskola várta a vendégeket.
    
A Borsodi színpad cirkuszi sátrában adott műsort a Bohemian Betyars, a Rippel Brothers Academy légtornászával kiegészülő Analog Balaton, valamint az Esti Kornél és a Cloud9+. A Strandon épült fel a Magyar Honvédség közreműködésével működő 25 méter magas torony, a Strand Csúszda, ahonnan egy 200 méteres pályán lehetett végigcsúszni a közönség feje felett. Idén a fesztivál egyik színfoltja a több kisebb konténergalériából felépülő ArtPart volt, ahol a fesztiválozók nemcsak kortárs képzőművészeti alkotásokat nézhettek meg, hanem személyesen is találkozhattak a művészekkel és közös alkotásra is volt lehetőség.
    
Jövőre a Strand Fesztivált 2024. augusztus 22-24-e között rendezik meg, a belépőjegyek értékesítését idén szeptemberben kezdik meg.
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2023