Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Szekszárdi Szüreti Napok 2023 - Program és jegyek itt!

2023.08.20 kovacsad

Szekszárdi Szüreti Napok 2023 - Program és jegyek itt!

Kovács Kati, a Rutkai Bori Band, Cimbaliband INGYENES Koncertjei, valamint ByeAlex, ValMar, Takáts Tamás Blues Band várja a Szekszárdi Szüreti Napok 2023-as programjában a közönséget.

A Szekszárdi Szüreti Napok igazi összművészeti fesztivál. Négy napon át igényes programokkal, kiállításokkal, koncertekkel, hagyományőrző kézműves vásárral, tájegységre jellemző ételkínálattal várják a szekszárdiakat és a városba látogató vendégeket.

Hagyományosan szeptember harmadik hétvégéjén rendezik Szekszárdon a Szüreti Napokat, az ország egyik legfontosabb borvidékének ünnepe azonban közel sem csak a borról szól. A szüret hagyományosan fontos esemény a borvidéken, ennek megfelelően a leglátványosabb program a szombat délutáni szüreti felvonulás; a menetben megjelennek a szüreti hagyományok, színpompás népviseletek, néptáncegyüttesek is. A felvonulás után választják meg a Béla király téri színpadon a „Szüret Táncos Párját”, akik a következő évben a rendezvény arcai lesznek.

Kovács Kati, a Rutkai Bori Band, Cimbaliband és számos INGYENES koncert várja a közönséget.

Emellett ByeAlex, ValMar, Takáts Tamás Blues Band koncert is lesz, de ezek a koncertek csak jeggyel lesznek látogathatóak! Jegyvásárláshoz kattints ide!

 
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024