Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Szép nyári nap musical 2016-ban Fertőrákoson! Jegyek itt!

2016.01.05 Kovács Gergely

Szép nyári nap musical 2016-ban Fertőrákoson! Jegyek itt!

2016. július 29-én és 30-án a Fertőrákosi Barlangszínház ad otthont a Budapesti Operettszínház előadásának a Neoton musicalnek, amiben olyan sztárok láthatók, mint Szabó Dávid, Szulák Andrea, Faragó András, Csonka András, Janza Kata.

Kétszázhúsz felett, Santa Maria, Don Quijote, Pago Pago, Ha szombat este táncol, Tini-dal, Holnap hajnalig, Vándorének. Ugye mindenkinek ismerősek ezek a slágerek? A hetvenes-nyolcvanas-kilencvenes évek sikerzenekara, a Neoton dalairól van szó, melyek nagyszerű alapul szolgálnak a Budapesti Operettszínház és a Pentaton közös premierjéhez: Szép nyári nap - a Neoton musical a Pesti Broadway-n!

Igazi bulira készülnek a musical szereplői, akik a hetvenes évek egy forró júliusi napján "önkéntesen" utaznak a jugoszláv határnál lévő Bácsszentmáriára, építőtáborba. Persze, korán kelnek, sőt még reggeli torna is van, meg munka a paradicsom-feldolgozóban, de leginkább szórakozni akarnak, táncolni-énekelni, egymást ugratni, s megtalálni a szerelmet… A tábor vezetője, a helyi MGTSZ melléküzemágának vezetője, Tóth Antal, s helyettese, Panni néni, az orosztanárnő, éberen figyeli őket. Utóbbi nehéz helyzetbe kerül, mert lánya beleszeret a frissen érettségizett, szociológusnak készülő Varga Péterbe, akinek édesapja '56 után disszidált, s aki maga is renitens fiatalnak tűnik...

Ám az építőtábor többi lakója drukkol a párnak, hisz' az összes pesti tinédzser egyet akar: egy emlékezetes nyarat! Összevesznek, kibékülnek, szerelmesek lesznek, de legfőképp énekelnek és táncolnak a máig népszerű Neoton slágerekre. A Szép nyári nap, több mint húsz évvel a rendszerváltás után, közelmúltunkban nosztalgiázik, s mindemellett egy igazi forró retrobuli!

A Neoton dalai máig slágerek, nem csoda hát, hogy felmerült, dalaik egy zenés teátrumban keljenek új életre. Az együttes tagjainak is azonnal megtetszett az ötlet, hogy készüljön musical Pásztor László-Jakab György-Hatvani Emese slágereiből. A történetet Böhm György és Korcsmáros György írta, a dramaturg és a művészeti vezető: KEROŸŸ, a koreográfus a friss Duda Éva, a rendező az Abigél sikerét is jegyző fiatal Somogyi Szilárd.

A Budapesti Operettszínház és a Pentaton közös produkciója
Jogtulajdonos-társproducer: Pentaton Koncertügynökség

Főbb szerepekben: Szabó Dávid, Vágó Zsuzsi, Peller Anna, Vágó Bernadett, Muri Enikő, Oszvald Marika, Szulák Andrea, Faragó András, Csonka András, Janza Kata

2016. július 29-én és 30-án
a Fertőrákosi Barlangszínház ad otthont a Budapesti Operettszínház előadásának a Neoton musicalnek.

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

Jegyár: I. helyár: 7.000 Ft, II. helyár: 5.500 Ft

• 3D fényfestés Brédán! Videó itt!
• Szép nyári nap musical 2016-ban a Bajai Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
• Szép nyári nap musical - Jegyek a Neoton musicalre itt!
• Neoton maraton 2016-ban az Arénában - Jegyek itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024