Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Szép Nyári Nap - Neoton musical 2022-ben a Skanzenben - Jegyek itt!

2022.04.15 kovacsad

Szép Nyári Nap - Neoton musical 2022-ben a Skanzenben - Jegyek itt!

A Magyarock Színház előadásában a Szép nyári nap Neoton musical 2022. június 20-án a Szentendrei Skanzenben lesz látható. 

Kétszázhúsz felett, Santa Maria, Don Quijote, Pago Pago, Ha szombat este táncol, Tini-dal, Holnap hajnalig, Vándorének. Ugye mindenkinek ismerősek ezek a slágerek? A hetvenes-nyolcvanas-kilencvenes évek sikerzenekara, a Neoton dalai nagyszerű alapul szolgálnak a Szép nyári nap – a Neoton musicalhez. Igazi bulira készülnek a fiatalok, akik a hetvenes évek egy forró júliusi napján “önkéntesen” utaznak a jugoszláv határnál lévő Bácsszentmáriára, építőtáborba. Persze, korán kelnek, a reggeli torna után dolgoznak a paradicsomüzemben, de leginkább szórakozni akarnak, táncolni-énekelni, egymást ugratni, és megtalálni a szerelmet… A tábor vezetője, Tóth Antal és helyettese, Panni néni, az orosztanárnő, éberen figyeli a diákok minden lépését. Közben ő maga is nehéz helyzetbe kerül, mert lánya beleszeret a frissen érettségizett Varga Péterbe, aki renitens fiatalnak tűnik. Az építőtábor többi lakója drukkol a párnak, hisz’ mindenki egy emlékezetes nyarat szeretne.

A Szép nyári nap, harminc évvel a rendszerváltás után, közelmúltunkban nosztalgiázik, s mindemellett egy igazi forró retrobuli! A Magyarock Színház előadásában a Szép nyári nap Neoton musical 2022. június 20-án a Szentendrei Skanzenben lesz látható. 

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Esőnap: 2022.06.21

• Neoton koncert 2022-ben Budapesten a Sportrénában - Jegyek a Neoton Aréna ...
• Elisabeth musical 2022-ben a Margitszigeten - Jegyek itt!
• Mamma Mia Szegeden a Szabadtéri Játékokon 2022-ben - Jegyek itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024