Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

TOP 5 - A legolcsóbb előadások Budapesten 1000 forinttól! Jegyek itt!

2024.02.14 kovacsad

TOP 5 - A legolcsóbb előadások Budapesten 1000 forinttól! Jegyek itt!

Akár 1000 forintért színházazhatunk már Budapesten!

Az elmúlt években jelentősen drágultak a színházjegyek és a koncertjegyek is, ami jelentős teher a szülők számára is, ha az egész családot szeretnék elvinni egy kicsit szórakozni. Azonban mi megpróbáltuk összegyűjteni a legolcsóbb családi szórakozási lehetőségeket. Azonban, miközben Békéscsabán  például Kocsis Dénessel a Munkácsy musicalt már 700 forinttól megnézhetjük, addig a budapesti színházak olcsó előadásainak összegyűjtésénél nem volt könnyű dolgunk. Azonban alapos kutakodás után így is találtunk 5 olyan helyszínt és produkciót amire a legolcsóbb jegyek már 990 és 1990 Ft közé esnek.

5. KOLIBRI SZÍNHÁZ

1700 forinttól kapható jegy a Kolibri Színház Hangmadár című előadására, de számos másik előadásra már 2100 forinttól kaphatóak jegyek! Jegyek a Kolibri Színház előadásaira itt!

4. Musicalmesék az Operettszínházban

Az Operettszínház legolcsóbb előadása a Musicalmesék című előadása, amiben a magyar mesék mellett még Disney mesékből is elhangzanak részletek, de még operett dalokkal is megismerkedhetnek a kicsik. Az előadásra már 1500 forinttól kaphatóak a jegyek, de a legdrágább jegy is csak 4100 forint! Jegyvásárláshoz kattints ide!

3. Vígszínház

A Vígszínházban többek között A Padlás musicalre vagy éppen a Kabaré musicalre akár 1000 forinttól vásárolhatunk jegyet, de a Nagy Gatsbyra is már 1500 forintért beülhetünk. Jegyek a Vígszínházba itt!

2. István, a király

Az Operaház gondozásában, nagyszínpadon, oratórikus verzióban került színpadra Bródy János és Szörényi Levente jól ismert rockoperája az István, a király, amire már 1000 forintért jegyet vásárolhatunk a gyerekbarát 11 órai előadásra. Jegyvásárlás itt! 

1. Madách Színház

A Madách Színházban olyan nagysikerű gyerekelőadások láthatóak mint a VUK és a Ludas Matyi vagy éppen a Négyszögletű kerek erdő amire már 1000 forinttól kaphatóak jegyek, de például a Mary Poppinsra is már 2400 forinttól jegyet vásárolhatunk. Jegyek a Madách Színház előadásaira ide kattintva vásárolhatóak!

LENTEBB INGYENES PROGRAMOKAT IS TALÁLTOK!

• INGYEN nézhető meg a Macskafogó, a Vuk, a Misi Mókus kalandjai és számos ...
• Vidd el a szerelmed vagy barátod INGYEN a 3D Gallery interaktív kiállításra!
• INGYEN látható a Margitszigeti Szabadtéri Színpad egyik előadása!
• Nézd meg INGYEN a híres Van Gogh Múzeumot!
• INGYENES Jégtemplom várja a látogatókat tavaszig!
• INGYENES arborétum Budapest szívében! 
• INGYENES mókuspark nyílt Budapesten! Itt a címe!
• Nézd meg INGYEN a Jégvarázs musicalt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024