Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Turnézik Lengyel Tamás estje az Apanevelés kezdőknek és haladóknak - Jegyek és helyszínek itt!

2022.02.22 kovacsad

Turnézik Lengyel Tamás estje az Apanevelés kezdőknek és haladóknak - Jegyek és helyszínek itt!

Lengyel Tamás estje az Apanevelés kezdőknek és haladóknak 2022 tavaszán országos turnéra indul. Az előadás egy turné keretein belül Mór, Eger, Tiszakécske, Veszprém, Budakeszi, Szolnok, Tata, Jászberény, Bátonyterenye, Pilis, Abony, Szombathely, Budaörs, Vecsés, Sárbogárd, Szentendre, Nagykáta, Budapest legnagyobb színháztermeiben lesz látható!

Apanevelés kezdőknek és haladóknak. Apának lenni nem könnyű. Sőt elképesztően nehéz. Főleg, mert senki nem mondta el, hogyan kell csinálni. Mostanáig! 

Ebben az apanevelő előadásban szó lesz a terhesség különböző fázisairól, a magzattelepátiás kommunikációról, a babakocsivásárlás traumáiról, levakarhatatlan nőrokonokról, a szabadban szoptatás férfiakra gyakorolt hatásairól, a játszótér szellemeiről és a nagy mennyiségben hallgatott Gryllus Vilmos dalok mentálhigiénés következményeiről.

Válaszokat, persze, én sem tudok. De azért elmondom a frankót. Vagy legalább, hogy velem hogy történt minden. Addig is vigyázz! Az ellenség sohasem alszik. Se képletesen, se szó szerint.

Lengyel Tamás estje az Apanevelés kezdőknek és haladóknak 2022 tavaszán országos turnéra indul.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Az előadás egy turné keretein belül Mór, Eger, Tiszakécske, Veszprém, Budakeszi, Szolnok, Tata, Jászberény, Bátonyterenye, Pilis, Abony, Szombathely, Budaörs, Vecsés, Sárbogárd, Szentendre, Nagykáta, Budapest legnagyobb színháztermeiben lesz látható!

 

 

 
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2023