Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Ütközéspont - INGYENES vonatbaleseti nyomozós játék! Ne hagyd ki!

2021.05.18 Kovács Gergely

Ütközéspont - INGYENES vonatbaleseti nyomozós játék! Ne hagyd ki!

360 fokban körbe tudsz nézni a játékban! Igazi élmény játék, amit az élet szült.

Mivel is lehetne jobban felkelteni a videojátékokhoz szokott fiatalok figyelmét, mint egy interaktív online felülettel, amely tulajdonképpen egy dramatizált „memória kihívás”. Az Ütközéspont weboldalán elérhető online játék a baleseti helyszínelők munkájának bemutatásán keresztül tárja a fiatalok elé a vasúti balesetek drámai valóságát. A játékos feladata, hogy egy rendőrtisztet megszemélyesítve a baleset helyszínén megtalálja a különböző nyomokat és azok, valamint a szemtanúk és a szakemberek vallomásai alapján rekonstruálja az eseményeket.

A játék egyedi hangulatáról a 360 fokban körbejárható, virtuális baleseti helyszín, egy valódi vonatszerelvény, az ütközésben megrongálódott autó, valamint a tűzoltóság és rendőrség járművei és munkatársai gondoskodnak. A játék szereplői között feltűnik Nagy Zsolt színész, aki a virtuális baleset sérültje, és Gál Kristóf rendőrségi szóvivő is, aki az online térben a játékos nyomozótársát alakítja.

Ne feledjük, a vonat féktávolsága több száz méter, így a mozdonyvezetőnek az átjáróban szinte semmi esélye nincs az ütközés megelőzésére. Közlekedjünk figyelmesen, hiszen körültekintő közlekedéssel a vasúti átjárós balesetek is megelőzhetők.

JÁTSZ MOST IDE KATTINTVA!

Videó:
 

Az Ütközéspont kampány nem jöhetett volna létre a Rendőrség, a Mentőszolgálat és a Katasztrófavédelem szakértő támogatása nélkül.

• 1 napra INGYENES a Vasúttörténeti Park májusban!
• INGYEN szabadulószoba - Próbáld ki!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2022