Vasovski Symphonic az Arénában - Jegyek és fellépők itt!

Kelt: 2015.11.09 kovacsad

Vasovski Symphonic az Arénában - Jegyek és fellépők itt! A Vasovski Symphonicon a Magyar Virtuózok és Mr Vasovski DJ ad közös koncertet. A VASOVSKI SYMPHONIC, a crossover műfaj egy izgalmas kísérlete, amely a nu-disco stílusjegyeit vegyíti a klasszikus zenei hangzással. Mr. Vasovski saját dalai mellett ismert slágereket is felcsendít majd az est folyamán a maga egyedi és összetéveszthetetlen stílusában. Hogy az élmény még teljesebb legyen Baricz Gergő, Mező Misi, Járai Márk (Halott pénz), Majka & Curtis,BassLime, Németh Zsolt Ritmo, Herold Péter, Koós-Hutás Áron, Radics Gigi és Tolvai Reni is színpadra lépnek. Korábbi slágereik részletei mellett, legfrissebb dalaikat is hallhatjuk majd, melyeknek szimfonikus változatai a koncerten debütálnak. Az estét tovább színesíti Kollányi Zsuzsi, Harót Balázs és Nádor Dávid hangja.

2015. december 21-én a Papp László Sportarénában mutatkozik be Vasovski Symphonic néven egy új szuperprodukció.

A Vasovski Symphonicon a Magyar Virtuózok és Mr Vasovski DJ ad közös koncertet. A VASOVSKI SYMPHONIC, a crossover műfaj egy izgalmas kísérlete, amely a nu-disco stílusjegyeit vegyíti a klasszikus zenei hangzással.

Havasi Balázs már megmutatta, hogy a crossover működik és a szintén hazánkban koncertező 2Cellos is ékes példája annak, hogy a műfajok találkozása sokszor felemelőbb mint az képzelnénk. A Vasovski Symphonic egy olyan showt kíván színpadra állítani, amely két totálisan különböző zenei világ közönségét éri el, azonban szórakozást és új élményt nyújt mindenkinek.  Az elektronikus zenei programra Werner Gábor zeneszerző, karmester közreműködésével zenei átiratok készülnek teljes szimfonikus zenekarra. A produkciót a Magyar Virtuózok Zenekar kíséri és négy ismert vokalista, valamint meglepetés fellépők teszik még színvonalasabbá az estét. 

Hogy az élmény még teljesebb legyen Baricz Gergő, Mező Misi, Járai Márk (Halott pénz), Kowalsky, Majka & Curtis,BassLime, Németh Zsolt Ritmo, Herold Péter, Koós-Hutás Áron, Radics Gigi és Tolvai Reni is színpadra lépnek. Korábbi slágereik részletei mellett, legfrissebb dalaikat is hallhatjuk majd, melyeknek szimfonikus változatai a koncerten debütálnak. Az estét tovább színesíti Kollányi Zsuzsi, Harót Balázs és Nádor Dávid hangja. 

Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

A Magyar Virtuózokat nem kell bemutatni a hazai közönségnek, hiszen már többször is bizonyítottak és sorra kapják a nemzetközi felhívásokat is. Legutóbb például Ennio Morricone 2016-os budapesti koncertjére kérték fel őket. 

Mr Vasovski nevét pedig a fiatal fesztiválozók ismerik jól, hiszen vendége volt már többek között a Balaton Soundnak és a Sziget Fesztiválnak is. Nemzetközi sikerei közül a legbüszkébb arra, hogy együtt dolgozhatott a világhírű Hed Kandivel, de készített közös dalt David Pennel és Angie Brownnal is.

A szuperprodukció nemcsak zenei hangzásában ötvözi a műfajokat, hanem színpadi megjelenésében is erre törekszik. A nézők elsőre egy koncertterem klasszikus vonalaitpillanthatják meg, ugyanakkor a modern fénytechnikai és vizuális eszközöknek köszönhetően egy éjszakai klub hangulatát is átélhetik. 

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

2CELLOS koncert 2015-ben az Arénában! Jegyek itt!
A világhírű horvát-szlovén cselló duó, a 2Cellos 2015. október 10-én Budapesten ad koncertet. A budapesti Papp László Sportaréna falai között várják az érdeklődőket.
Ennio Morricone koncert 2016-ban Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
Ennio Morricone koncert 2016. január 17-én a Papp László Budapest Sportarénában.
Mága Zoltán Újévi koncert 2016-ban a Papp László Sportarénában - Jegyek itt!
A 2016. január 1-én megrendezésre kerülő Budapesti Újévi koncert fellépőinek névsorát még nem hirdették ki, de az már biztos, hogy Mága Zoltán a Papp László Budapest Sportarénában ismét egy fergeteges showt állít majd színpadra.
The Golden Voices of Gospel koncert a Budapesti Kongresszusi Központban - Jegyek a 2015-ös koncertre
2015. december 28-án a Budapesti Kongresszusi Központban lép fel a The Golden Voices of Gospel.
HAVASI Symphonic Aréna Show koncert 2015-ben! Jegyek itt!
2015. december 5-én újra dupla koncert várja a nézőket a Papp László Budapest Sportaréna színpadán. Havasi Balázs Harmadik felvonás az Arénában! Jegyárak, gyerek jegyek, elővásárlási kedvezmény és információk itt!
Nikolai Lugansky zongoraestje 2016-ban a MÜPA-ban - Jegyek itt!
2016. október 20-án a MÜPA-ban ad koncertet Nikolai Lugansky.
Az Operaház a Diótörő balettje 2020-ban az Erkel Színházban - Diótörő jegyek itt!
2020-ban az Operaház felújítása miatt új helyszínen lesz látható a Diótörő. A Diótörő balett november végétől hétköznap és hétvégén is látható lesz Budapesten az Erkel Színházban. A Diótörő téli előadásaira már elkezdték a jegyek értékesítését!
NOXTALGIA - Péter Szabó Szilvia koncert turnéra indul - Jegyek és helyszínek itt!
A Noxtalgia unplugged Péter Szabó Szilvia koncertje országos turnéra indul! Budapest, Eger, Győr, Debrecen, veszprém, Miskolc, Gödöllő, Szombathely és még számos város közönsége láthatja majd a koncertet!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK