Világsztárok érkeznek hozzánk 2017 nyarán és ősszel!

Kelt: 2017.06.08 kovacsad

Világsztárok érkeznek hozzánk 2017 nyarán és ősszel! Linkin Park, Imagine Dragon, Tom Jones, Andrea Bocelli, Thomas Anders, Wiz Khalifa, Pink és még sorolhatnánk a hamarosan Magyarországra látogató világsztárokat.

A 2017-es évben számos világsztár érkezik Magyarországra és nem csak Budapestre.

A VOLT Fesztiválra Sopronba érkezik június 27-én a Linkin Park majd 28-án (Jegyek itt!) a Szürke 50 árnyalatának legendás Love me like you do című betétdalát éneklő Ellie Goulding (Jegyek itt!), aztán a party királyok Martin Garrix és a Lost Frequencies ad koncertet június 29-én, 30-án Fritz Kalkbrenner, és július 1-én a zárónapon az Imagine Dragon (Jegyek itt!) koncertezik Sopronban. 

A fesztivál szezon ezután Balatonzamárdiban a Balaton Soundon folytatódik, ahol július 5-én Armin Van Buuren, Nicky Romero, 6-án Tiesto, Timmy Trumpet, 7-én a KSHMR (Jegyek itt!), 8-án Robin Schulz (Jegyek itt!), KYGO 9-én Marshmello és a Hardwell koncertezik a Soundon.

Július 7-én Budapesten koncertezik a The Hot Sardines, (Jegyek itt!) július 14-én pedig az angol legenda a sármőr Tom Jones koncertezik Veszprémben. (Részletek és jegyek itt!) A Modern Talking énekese Thomas Anders július 29-én Tokajon koncertezik. (Jegyek itt!)

Augusztusban a Sziget Fesztiválon várják a közönséget világsztárok. Augusztus 9-én PINK (Jegyek itt!)  augusztus 10-én Wiz Khalifa, Tom Odell, és Jamie Cullum, 11-én a Kasabian, 12-én Rita Ora, a Clean Bandit és Oliver Heldens, 14-én a Major Lazer, Flume és George Ezra, majd 15-én Paul Van Dyk és Dimiti Vegas és Like Mike várja a közönséget.

A fesztivál szezont a Strand Fesztivál zárja ahol augusztus 24-én a Bastille, 25-én Parov Stelar, 26-án pedig John Newman lép fel. (Jegyek itt!)

Az őszi szezonban az Arénát hódítják meg a világsztárok. 2017. november 4-én  Queen Adam Lamberttel koncertezik az Arénában (Jegyek itt!), majd november 6-án Chris Rea tér vissza Budapstre, utána november 13-án pedig a Gorillaz ad koncertet Budapesten. A novembert a legendás operaénekes  Andrea Bocelli zárja aki november 25-én lép felaz Arénában. (Jegyek itt!)

Decemberre még egy világsztár sem jelentkezett be, de 2018-ban Budapestre látogat majd Lara Fabian és a Metallica is.  További érdekes programokról, valamint országos turnékról olvashattok lentebb a kapcsolódó cikkekben! 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Szentpétervári Balett Színház Hattyúk tava balett turné 2017 - Jegyek és helyszínek!
A Szentpétervári Balett 2017-es magyarországi turnéján Szekszárd, Veszprém, Dunaújváros, Sopron, Zalaegerszeg, Szolnok, Székesfehérvár, Eger, Tatabánya legnagyobb játszóhelyein lesz látható.
Robin Hood musical turné 2017 - Jegyek és helyszínek itt!
A Robin Hood musical Kovács Áron, Gesztesi Károly, Vastag Tamás és Gubik Petra főszereplésével Szeged, Győr, Veszprém és Pécs legnagyobb játszóhelyein lesz látható! Jegyek már kaphatóak!
Piaf the show 2017-es turné - Jegyek és helyszínek itt!
2017-ben visszatér Magyarországra a Piaf the show ám ezúttal nem csak Budapesten, hanem Debrecenben és Szombathelyen is lesz látható.
Zorán koncert turné 2018 - Jegyek és helyszínek itt!
Zorán koncert turnéra indul 2018-ban. A koncertsorozat keretein belk Budapest, Salgótarján és Szolnok koncerthelyszínein is fellép.
NOXTALGIA - Péter Szabó Szilvia koncert turnéra indul - Jegyek és helyszínek itt!
A Noxtalgia unplugged Péter Szabó Szilvia koncertje országos turnéra indul! Budapest, Eger, Győr, Debrecen, veszprém, Miskolc, Gödöllő, Szombathely és még számos város közönsége láthatja majd a koncertet!
A Szépség és a Szörnyeteg 2020-ban az Operettszínházban - Jegyek itt!
A Szépség és a Szörnyeteg 2020-ban az Operettszínházban! Jegyek itt!
István, a király 2020-ban is az Operettszínházban - Jegyek itt!
Az István, a király 2020 őszén ismét a Budapesti Operettszínházban látható! Jegyek itt!
Novemberben 1 napra INGYENES a Vasúttörténeti Park!
Egy napra mindenki számára ingyenes lesz a Vasúttörténeti Park. Érdemes ellátogatni Európa egyik legnagyobb szabadtéri és egyben legelső, interaktív vasúti múzeumába. Szülőknek, gyerekeknek és mindenkinek díjmentes lesz.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK