Zéró gravitáció - Repülő cirkusz Budapesten! Jegyek itt!

Kelt: 2014.09.28 Kovács Gergely

Zéró gravitáció - Repülő cirkusz Budapesten! Jegyek itt! Jegyek már kaphatóak a Fővárosi Nagycirkusz látványos repülő cirkusz előadására. Lézershow, kutyák, bohóc és sok sok látványosság várja 2014-ben és 2015-ben is a budapesti cirkusz új műsorában a nézőket.

2014 októberében debütál a Zéró Gravitáció - A repülő cirkusz című produkció a Fővárosi Nagycirkuszban! A fellépők igazi izgalmas showt állítanak színpadra.

Andrea Prince lézershowjával rendkívül látványos fényjátékot varázsol a porondra. A fantasztikus hangulatú produkció a legkorszerűbb fény- és hangtechnikával varázsolja el a különleges cirkuszélményre vágyó közönséget.
 

Fellép a Cherifian Trouple a 12 tagú marokkói csoport tradicionális cirkuszi formáció nemzedékek óta. A kimagasló akrobatikus tudást igénylő számban az artisták egymás vállára állva több embernyi magas gúlákat, emberi piramisokat alkotnak. Produkciójukkal a 2012-es Monte Carlo-i Cirkuszfesztiválon különdíjat nyertek.

Látható lesz még Stauberti hajlógó levegőszáma, de a Carussel levegőszáma is káprázatos lesz.

Paolo Folco a mintegy 40 „repülő” kutyát felsorakoztató showjával érkezik, míg a Ho Hot csoport egy klasszikus kínai cirkuszművészet kimagasló színvonalú produkciót mutat majd be.

 Fellép még a Cat Wall is, akik egy világhírű kanadai akrobatikus ugrócsoport és a levegőben repülve, szaltózva nyaktörő mutatványokat ad elő a hatalmas üvegfal két oldalán elhelyezett gumiasztalokon.


Az előadásokra már elindult az online jegyértékesítés.

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

Természetesen a bohócok sem maradnak ki, hiszen ahogy perec úgy bohóc nélkül sincsen cirkusz.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Cirque du Soleil Quidam 2015-ben az Arénában! Jegyvásárlás és videó itt!
2015. február 13-15 között Budapesten a Papp László Budapest Sportaréna színpadán lesz látható a híres cirkusz a Cirque du Soleil. A látványos show budapesti előadásaira érdemes időben jegyet váltani.
Recirquel - Párizs Éjjel a MÜPA Cafe Sátorban - Jegyek itt!
A Művészetek Palotájánál a Müpa mellett felállítandó CAFe Sátorban 2014. október 3-án egy új showt mutat be Recirquel a, ami teljesen más, mint az eddigiek.
Fenyő Miklós koncert 2021-ben a Margitszigeten - Jegyek itt!
Fenyő Miklós koncertje 2021. augusztus 28.-án Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül megrendezésre. Jegyek a nyári Fenyő koncertre itt!
Kökény Attila Szimfonik koncert 2021-ben a Városmajori Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Kökény Attila Szimfonik címmel koncertezik 2021. július 30-án a Városmajori Szabadtéri Színpadon Budapesten.
Szergej Polunyin a Raszputyin előadással érkezik a Margitszigeti Szabadtérire - Jegyek itt!
Sergei Polunin nevét jól ismeri a hazai közönség is, hiszen botrányokkal teli életéről a magyar portálok is cikkeztek. A zseniális táncos 2021-ben a Margitszigeten lép fel. Szergej Polunyin 2021. augusztusában a Raszputyin című előadást hozza el a ...
INGYEN magyar filmekkel vár az Uránia online!
Ingyenes vetítéssorozat márciustól áprilisig az Uránia Online sorozatban. A filmek ingyenesek, de megtekintésükhöz 0 Ft-os regisztrációkötelesek!
Anyatigrisek musical 2021-ben a Városmajori Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Király Lindával és Fehér Adriennel érkezik az Anyatigrisek musical 2021. júliusában a Városmajorba. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK